zdar pani naskytla sa moznost kupi Passatu neviem presne vsetky parametre akurat viem ze ma 2 roky takze r.v. 2010 je to 2.0 TDI okolo 40 000 km skutocnych, neviem ani kod motora, lebo len pred nedavnom som sa to dozvedel a chcel by som vediet na co sa pytat majitela auta a ake su slabiny tychto aut. Ako pisem nedavno som sa to dozvedel a neviem presne vsetky parametre tak ked este nieco zistim ako napr. kod dam vediet ci sa to oplati ci ani nie.
Akurat sa este opytam maju vsetky, predpoklada ze aj toto bude CR siemens vstreky?
kupa passatu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
kupa passatu
Skoda Oktavia II 1.9 TDI 77 kw BXE r.v 04/2006
-
martin.humlak
- Nováček
jj konecne se koncern probral a zacal vyrabet totalni mrdkymartin.humlak píše:passat je kultove auto. konecne sa koncern pozbieral a pomakal na dizajne od roku 1999 , pomaly nebolo z coho vyberat. a novy Tiguan, Touareg je tiez moc pekny
tenhle Passat by uz mohl byt CR a ten by mohl byt OK
VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz
jaykay píše:jj konecne se koncern probral a zacal vyrabet totalni mrdkymartin.humlak píše:passat je kultove auto. konecne sa koncern pozbieral a pomakal na dizajne od roku 1999 , pomaly nebolo z coho vyberat. a novy Tiguan, Touareg je tiez moc pekny![]()
tenhle Passat by uz mohl byt CR a ten by mohl byt OK

vw golf 1.9TDI,AHF, 81kw+race 520+egr kat off,MAF-off+ turbo by BH +ARL sanie+vymennik,brzdy 312mm+ jednohmota HDS-57+FMIC+ soft by BH-motor 199PS - 407Nm
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS
škoda O1,66kw ALH,egr-off,chip vector,121ps,327Nm
EX - Kawasaki ZX 600 Ninja 110PS