Vag vs. Marelli - vyreseno
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Vag vs. Marelli - vyreseno
Nejde mi komunikace VAG-COM(304) s RJ Motoru Marelli ve Fabii 1.4 16V, pise to prilis mnoho prenosovych chyb. Nevi nekdo kde je chyba? S ostatnima jednotkama v aute to slape bez problemu ale jen ta motorova nejak stavkuje.
Dik MaJkl
Update 22.4.07
Tak vyreseno, stacilo v nastaveni zmenit hodnotu KW2 Delay z 30 na 15 a jednotka uz komunikuje.
Dik MaJkl
Update 22.4.07
Tak vyreseno, stacilo v nastaveni zmenit hodnotu KW2 Delay z 30 na 15 a jednotka uz komunikuje.
Naposledy upravil(a) majkl.s dne 22 dub 2007, 21:24, celkem upraveno 1 x.
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Re: Vag vs. Marelli
uz sem to tu radil nekomu, ja sem se stim pral pekne dlouho nez sem na to prisel musis nastavit prenosovou rychlost na 9600 baud pak to maka okmajkl.s píše:Nejde mi komunikace VAG-COM(304) s RJ Motoru Marelli ve Fabii 1.4 16V, pise to prilis mnoho prenosovych chyb. Nevi nekdo kde je chyba? S ostatnima jednotkama v aute to slape bez problemu ale jen ta motorova nejak stavkuje.
Dik MaJkl
TDI 4x4 90Hp --> 2++Hp

Re: Vag vs. Marelli
aky mas kabel ? snad nie opto ?majkl.s píše:Nejde mi komunikace VAG-COM(304) s RJ Motoru Marelli ve Fabii 1.4 16V, pise to prilis mnoho prenosovych chyb. Nevi nekdo kde je chyba? S ostatnima jednotkama v aute to slape bez problemu ale jen ta motorova nejak stavkuje.
Dik MaJkl
- vita
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Mám stejnej problém. Jedná se o Vento rv. 98 mot. AFN. Dneska sem chtel zkontrolovat ABS (mel sem vypadlej snimac) a jen tak pro kontrolu sem chtel skouknout motor. A nemohl sem se pripojit ("Prilis mnoho prenosovych chyb"). Přitom sem se před tím připojoval bez problémů a dneska tohle. Dopoledne sem myl motor nemohla by to bejt jenom voda? Nebo co byste mi poradili?
Vento, AFN 81kw + čip (zatim nevim kolik ale jede líp než orig. 81kw
)