kde muže bejt problem ?? Golf 3
Moderátoři: šulda, Moderátoři
kde muže bejt problem ?? Golf 3
problem s golfem 3 1.9 gtd azz nove rozvody , hlava po pretlaku a nové ventyli těsnení a zdvíhatka po nastaveni rozvodu auto chytlo zkoušelo se to asi 5 pokažde v pohodě dodělaly se kryty voda a po nastartovani auto zařachtalo a motor nic zaseknutej , zas rozhozene rozvody kdo tuši ad poradí předem díky
no neco se stalo z motorem byl potkanej , tak se nechala udelat hlava ktera stala i z ventilam atd 3000 pak napinaci kladka nova a řemen asi 1500 a ty hydroštely 1000 + těsneni 1000 nedělam to ja děla to mechanik a nechape co se posralo motor nevypadal nijak zle a vše mělo jet
to se stalo poprve . zitra se bude zjištovat co se stalo
-
slovacek.milos
- Aktivista
na pochoponí ti povyprávím co mě řekl jeden automechanik,
dal jsem druhou hlavu, rysku na hlavě jsem našel ,ale na řemenici kliky žádná nebyla tak jsem to neřešil
vše jsem udělal dobře ale motor nešel protočit, tak jsem musel hlavu povolit o centimetr aby šel motor protáčet
asi to bude něco podobného

taky to vidím kolečko na klice
dal jsem druhou hlavu, rysku na hlavě jsem našel ,ale na řemenici kliky žádná nebyla tak jsem to neřešil
vše jsem udělal dobře ale motor nešel protočit, tak jsem musel hlavu povolit o centimetr aby šel motor protáčet
asi to bude něco podobného
taky to vidím kolečko na klice
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
slovacek.milos
- Aktivista