kde muže bejt problem ?? Golf 3

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

jasonx
Sběrač informací
Odpovědi: 0

kde muže bejt problem ?? Golf 3

Příspěvek od jasonx »

problem s golfem 3 1.9 gtd azz nove rozvody , hlava po pretlaku a nové ventyli těsnení a zdvíhatka po nastaveni rozvodu auto chytlo zkoušelo se to asi 5 pokažde v pohodě dodělaly se kryty voda a po nastartovani auto zařachtalo a motor nic zaseknutej , zas rozhozene rozvody kdo tuši ad poradí předem díky
hansdob
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od hansdob »

Takže motor byl potkaný opravil se a opět se potkal?? Něco bylo špatně utažené či namontované. Byla správná výška těsnění?? Podívat se proč se potkal. Je poškozený řemen?? Kladka?? Dole je kolečko na klice pevné nemá vůli??
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
jasonx
Sběrač informací

Příspěvek od jasonx »

no neco se stalo z motorem byl potkanej , tak se nechala udelat hlava ktera stala i z ventilam atd 3000 pak napinaci kladka nova a řemen asi 1500 a ty hydroštely 1000 + těsneni 1000 nedělam to ja děla to mechanik a nechape co se posralo motor nevypadal nijak zle a vše mělo jet :-) to se stalo poprve . zitra se bude zjištovat co se stalo
burton.b22

Příspěvek od burton.b22 »

Kolečko na klice.
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

na pochoponí ti povyprávím co mě řekl jeden automechanik,

dal jsem druhou hlavu, rysku na hlavě jsem našel ,ale na řemenici kliky žádná nebyla tak jsem to neřešil

vše jsem udělal dobře ale motor nešel protočit, tak jsem musel hlavu povolit o centimetr aby šel motor protáčet

asi to bude něco podobného
;)

taky to vidím kolečko na klice
jasonx
Sběrač informací

Příspěvek od jasonx »

tož doufam že to zas neschytali ty ventily jinak po přebroušeni se tam davalo těsnení se 2 dirama a motor šel protoči nou problemo tak doufam že je to kolečko na klice a bude to ok jako 8 tacu do luftu člověka až rozbreči :-D
hansdob
Aktivista

Příspěvek od hansdob »

no ty ventily to 100% schytali jestli se to zastavilo
slovacek.milos
Aktivista

těsnění se nedává podle dětr ale miuíš měřit přesahy pístů a podle toho vybrat těsnění ;)
jasonx
Sběrač informací

Příspěvek od jasonx »

ja vim ale pokavad daš to středni tak tim nic neskaziš . To kolečko na klice je z venku co přesne se sním stava ?
najmis
Přispěvovatel

Příspěvek od najmis »

.........nedělam to ja děla to mechanik......
Při rozborce motoru bud u toho aby jsi viděl co a jak... je to jeho výdělek ne..?
VW G V Variant 2.0-103Kw /Xenon/ESP/DSG/10X air./Výhřev sesdaku/Multi volant+pádla/Webasto/Panorama/Tempomat/Dešták/samost. zrc./ zas.230V/Dvojitá podl./atd..:)
jasonx
Sběrač informací

Příspěvek od jasonx »

je to známej a je to dobrej mechanik jde o to že to ani on nečekal nic tomu nenasvědčovalo . Jak řikam vše bylo ok auto normalně nastartovalo na prvni šup žednej problem dnes stačilo dohazet věci kryty a bylo to jenže jejda a něco kleklo a bylo po radosti . to neovlivníš .
hansdob
Aktivista

Příspěvek od hansdob »

síla těsnění "ja vim ale pokavad daš to středni tak tim nic neskaziš" a co když přesah pístu je již vyšší než je vůbec povoleno?? Tak co tuk proto se to musí měřit.
hansdob
Aktivista

Příspěvek od hansdob »

at tak či tak "je to dobrej mechanik" tak má asi někde chybu či někde něco přehlédl a je to jeho boj takže asi by to měl vyřešit za to jsi ho platil ne či jinak odměnoval. ;)
slovacek.milos
Aktivista

[quote="jasonx"]je to známej a je to dobrej mechanik

musí sdělat ozubené kolečko na klice, ono se umí povolit apak se mymele klínek a začne se potáčet a motor se potká,

klika se musí srovnat frézou, kolečko nové i šroub, a utahoval bych víc jak je předepsáno a s přestávkou i dvě hodiny

;)
hansdob
Aktivista

Příspěvek od hansdob »

kolečko jsem nahoře taky psal starý TD a první TDI uměli potrápit :-D
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“