rozhodol som sa ze si ich kupim..tak som zvedavy kolko vydrzia..moj styl jazdy je priemer...raz knedlik..potom zase predpisovo..

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Neviem bratu no toto mas za 117€ Firestone FS Firehawk SZ90 92Ybrankar30 píše:cao..kto mal skusenosti s tymito pneu?a kolko vam vydrzali?cca km alebo sezon?..pri akom style jezdy? dakujem...
rozhodol som sa ze si ich kupim..tak som zvedavy kolko vydrzia..moj styl jazdy je priemer...raz knedlik..potom zase predpisovo..![]()
firestone som mal a nikdy viac ich nekupim..som rozhodnuty pre toyo..vilozx6 píše:Neviem bratu no toto mas za 117€ Firestone FS Firehawk SZ90 92Ybrankar30 píše:cao..kto mal skusenosti s tymito pneu?a kolko vam vydrzali?cca km alebo sezon?..pri akom style jezdy? dakujem...
rozhodol som sa ze si ich kupim..tak som zvedavy kolko vydrzia..moj styl jazdy je priemer...raz knedlik..potom zase predpisovo..![]()
tak celkom prijatelna vydrz..dakujem..este píše:měl jsem je 2 sezony a byl jsem spokojenej po 2 sezonách měli jeste cca 6mm vzorku (Nájezd dohromady cca 20 - 25 000 km) pak jsem je prodal i s kolamajinak bych na nich jezdil určite jeste v lete
ano..tie mam momentalne teraz obute..bol som spokojny..ale idem do tych toyo..Misík píše:http://pneumatiky.heureka.sk/goodyear-e ... 0-r18-92y/
Tieto si uz skusil?Toyo som nemal tu cest vyskusat ale tieto boli velmi dobre.Odporucam
No veď viem. Nesťažoval si sa tak som myslel, že si bol spokojný. Ja som mal na FABE MICHELIN a nikdy viacbrankar30 píše:firestone som mal a nikdy viac ich nekupim..som rozhodnuty pre toyo..vilozx6 píše:Neviem bratu no toto mas za 117€ Firestone FS Firehawk SZ90 92Ybrankar30 píše:cao..kto mal skusenosti s tymito pneu?a kolko vam vydrzali?cca km alebo sezon?..pri akom style jezdy? dakujem...
a co sa budem stazovat?..je pravda ze z gum neubudalo..ale zmes tvrda jak svina..nedrzali ani na suchu ani na vode..po styroch sezonach popraskane a dezen cca 70%...pri prudkom brzdeni plavba ...proste hnus a odpor....vilozx6 píše:No veď viem. Nesťažoval si sa tak som myslel, že si bol spokojný. Ja som mal na FABE MICHELIN a nikdy viacbrankar30 píše:firestone som mal a nikdy viac ich nekupim..som rozhodnuty pre toyo..vilozx6 píše: Neviem bratu no toto mas za 117€ Firestone FS Firehawk SZ90 92YAle to bolo dávno, možno sa už polepšili.
takze vydrz nic moc...to ma odradza..bol som pre ne rozhodnuty...NEVO píše:ja som ich mal este kedysi davno ked mali stary typ dezenu a bol som snimi super spokojny vyborne drzali na ceste a vydrz tri sezony a to ja najazdim za rok viac nez tych tvojich 25 000 len hlucnost bola vyssia (ten sipovy vzor zevraj)
a potom som si ich kupil zas ale uz stym novym dezenom co maju teraz, jazdne vlastnosti oka ale ledva vydrzali dve sezony a to som nejak viac nejazdil, takze tieto nove neodporucam, kvoli malej vydrzi
inak mal som to v rozmere 195/50 R 15
boli kupovane nove..cca tri mesiace mali...po styroch rokoch stav 70%...porpaskane a o jazdnych vlastnostiach som uz pisal..svagor ich mal tiez a rovnaka skusenost...fire uz nikdy viac...Jayson píše:brankar30: předpokládám, že DOT těch firestone byl kolem roku, kdy se rozpadlo československo, že?