U koho jste Vy? Rád si nechám poradit

Moderátoři: šulda, Moderátoři
MirekX píše:tlač na toho stávajícího a on půjde dolů.
S manželkou jsem byl v T-mobile před vánoci, že chci uvolnit její číslo k jinému operátorovi. (platila už skoro 1000 měsíčně) a odcházeli jsme s tarifem s námi 590 s 50% slevou (295Kč měs, v T-mob rok zadara, atd. , pro ni naprosto ideální. (plus telefon za 1kč se simkou 200Kč...) Ale bez vyhrožování odchodem nemáš šanci... Pokud se budeš cukat ještě víc, vyhádáš to ještě daleko líp...
Pokud mi tel vydělá za měsíc x tísíc a potřebuju volat více, nestíhal by jsem to dobíjet. Jiná cesta než paušál není a telefon si na sebe vydělá.jericho-3 píše:Jelikož svobodu mám rád nade vše, tak mám mobil na dobíjení kupony..Nechci jakýkoliv vztah , paušál apod..Neustále mne otravují dealeři, jak je to pro mne nevýhodné, jak by paušál byl výhodný apod..Tak jim říkám a čí je to vina, že platím okolo 7 kč/minutu.., ani to nevím přesně, ale bylo to 9kč/min ..T mobil..Vy jste zloději, ne já..Tak zavěsí...Ale je mi jasné, proč mám platit paušál, jako ovce každý měsíc ...Je to jako u zaměstnanců , jsou schopni dělat i vola, jen aby každý měsíc dostali výplatu...Na to já jim kašlu, když to dojde, tak to dojde a nesnáším, když mi do toho někdo kecá...Stačí mi Internet,/O2/ kdy ty ocasy musím pořád kontrolovat , protože najednou cena vyskočí a oni, no musíte každý rok zavolat, vždy je nová kalkulace...Za chvíli budu složenky přehazovat vidlema..A jsou z nás otroci, budeme dělat vše, jen abychom si zajistli "základní požitky"..Tůdle a prdlajz