Spotřeba motoru TDI PD 74kw??
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Spotřeba motoru TDI PD 74kw??
čau napište mi prosím někdo jakou máte spotřebu u tadytoho motoru. Já mám na volnoběh 1,2l/h bez klimy a jinak průměr na 100km okolo 8l. Moc ho nešetřím ale zdá se mi to dost. Je na něm najeto 25000km. Díky čus
Ahoj mam taky 74kw PD a jeste 4x4 a teple na volnobeh 0.5l bez klimy a 0.6l s klimou.
Jinak dlouhodoby prumer (vetsina mesta) jezdim za 6,4l.
mimo mesto mi to zere pri dodrzovani predpisu tak 5l. Kdyz na to slapnes tak kolem tech 7l,ale na 8l jsem se jeste v zivote nedostal.
Kdy ti delaly rozvody? Pravdepodobne spatne udelany,uz to tady parkrat bylo. Urcite by se na to chtelo mrknout,je to hrozne moc.
Jinak dlouhodoby prumer (vetsina mesta) jezdim za 6,4l.
mimo mesto mi to zere pri dodrzovani predpisu tak 5l. Kdyz na to slapnes tak kolem tech 7l,ale na 8l jsem se jeste v zivote nedostal.
Kdy ti delaly rozvody? Pravdepodobne spatne udelany,uz to tady parkrat bylo. Urcite by se na to chtelo mrknout,je to hrozne moc.
O2
-
- Přispěvovatel
Re: Spotřeba motoru TDI PD 74kw??
Jako čistě na rovinu: 1,2 volnoběh bez Clima je moooc.Blegas píše:čau napište mi prosím někdo jakou máte spotřebu u tadytoho motoru. Já mám na volnoběh 1,2l/h bez klimy a jinak průměr na 100km okolo 8l. Moc ho nešetřím ale zdá se mi to dost. Je na něm najeto 25000km. Díky čus
To odpovídá normálně (volnoběh kolem 0,6 l / h) cca 1200 ot zvedný volnběh.
Naloguj kanál 13 a 18 na volnoběh.
Takže nejdříve bych vám všm chtěl poděkovat za odpovědi. Jedná se o Octavii tour a mám tam najeto 25000 takže rozvody sem fakt eště nedělal. Jezdím krátký i dlouhý trasy a najezdím toho fakt mrtě cca 7000km/měsíc takže se to docela prodraží. Ta spotřeba 1,2l/h je při 903 o/min. Jestli by někdo věděl co s tím tak bych byl moc vděčnej za jakoukoli pomoc. Díky moc Mára 774 222 642