výroba stahováku na ložiska kol octavia 1 tdi
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
lukas.novot
- Přispěvovatel
výroba stahováku na ložiska kol octavia 1 tdi
Je tady někdo kdo mi vyrobí stahovák na pření ložisko kola octavii. Nechci dávat 2000 za sadu.
A to si jako myslíš že ti to někdo vyrobí levnějc? Materiál a nějaká ta hodinka u soustruhu bude taky něco stát.
Pořiď si lis a budeš vysmátej, protože lis využiješ na vícero věcí.
Pokud to chceš jednorázově tak si to nech radsi někde vyměnit. Většinou se ceny pohybujou 500+ za jedno ložisko.
Pořiď si lis a budeš vysmátej, protože lis využiješ na vícero věcí.
Pokud to chceš jednorázově tak si to nech radsi někde vyměnit. Většinou se ceny pohybujou 500+ za jedno ložisko.
Elektronika auta a technika........
776 829390
776 829390
-
ThrashTheTrash
- Aktivista
Nedávno jsem se díval zde http://www.youtube.com/watch?v=3ue4NMI2KQI
a tady to vypadá krásně
ale jde to někde koupit ty sady a přípravky?To bude palba jak prase ale myslím že se to dá vymyslet,ale chce to trochu představivosti.
Já mám lis a kolikrát vypodložit tu těhlici a nejednou se mi stalo že sem lisoval, podložil to prostě dobře,ale to ložisko tam drželo fest a zohnul jsem u těhlici!
a tady to vypadá krásně
Já mám lis a kolikrát vypodložit tu těhlici a nejednou se mi stalo že sem lisoval, podložil to prostě dobře,ale to ložisko tam drželo fest a zohnul jsem u těhlici!
Právě že mam taky lis a uděláš na tom skoro vše. Vedle mam krabici s všemožným bordelem, starejma ložiskama, kolečkama z převodovek a různou podobnou veteší a vždycky se tam najde něco vhodnýho na podložení. Na octávky se mi jako ideální podložky osvědčily ložiska z renault master.
Elektronika auta a technika........
776 829390
776 829390
-
lukas.novot
- Přispěvovatel
JJ.Kolikrát ten megalis co máme na dílně zašponovaný jak kráva,mrčí,světla okolo skoro nesvítí jaký má odběr,já skovaný za dveřma jen co rukou dostanu na páku a nende a nende...Pak obrovská rána a ejhle a už to jde...jericho-3 píše:Jen mi zaráží, jak tam vše pěkně navedou, ložisko tam v klouzne, náboj tam v klouzne, atd. Možná by to nechtělo zánovní voňavku, ale pořádnou šunku jezdící 10 let v soli...
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
-
ThrashTheTrash
- Aktivista
U těch videí jde podle mě o to že co auto to tvary přípravků a mít na každý auto X přípravků, je nereálný pro každýho z nás v podstatě!Už několikrát sem nemohl na fabii prostě ničím vyrazit poloosu z náboje, musel jsem jí vymontovat celou s těhlicí,dát pod lis a asi pod cca 10 tunama to teprve po velké ráně kladivem vyjelo,to bylo tak zažraný že to není ani snad možný! To pak asi nezbyde nic jinýho!
Ten pripravok je dobry akurat tak nato ked potrebujes vymenit zadne loziska napr. na Octe 1U 4x4. Vtedy sa naozaj hodi pretoze ti naozej usetry kopec roboty a geometriu k tomu. Preto som si ho vyrobil nakolko mam na to stroje a prostrednictvom kamosa pristup k CNC laseru, kedze vtej dobe ked som ho potreboval tak taketo hracky neboli k dostaniu a hlavne to nebola celkom najlacnejsia zabavka. Ale dnes sa to da kupit barz kde a za par supiek. Kupit to vijde jednoznacne lacnejsie a rychlejsie.
A na ten zbytok ti 10t lis bude bohate stacit ako som uz pisal. Ale ked si nedas povedat a myslis si ze to ide tak lahko ako tomu borcovi v tom videu tak si zij v tej rozpravke nadalej. Ano niekedy to ide aj tak lahko, ale to je iba ojedinela vynimka. Vacsinou to ide dost blbo.
A som zvedavy ako si poradis s primrznutym vnutornym prstencom z loziska ku unasacu. Sem tam ide lahko ale vacsinou je to boj.
No a ked ti pride auto s tak fajne zazratym loziskom v naboji od soli (napr. z FIAT Ducato) , ze ani unasac z neho nebudes moct dostat von potom ti vysvetlim preco som si vyrobil 27t lis, 30mm hrube prizmi a naco mi je autogen. Tolko z mojich skromnych skusenosti.
A hlavne nezabudni nalisovat lozisko opacne!
A na ten zbytok ti 10t lis bude bohate stacit ako som uz pisal. Ale ked si nedas povedat a myslis si ze to ide tak lahko ako tomu borcovi v tom videu tak si zij v tej rozpravke nadalej. Ano niekedy to ide aj tak lahko, ale to je iba ojedinela vynimka. Vacsinou to ide dost blbo.
A som zvedavy ako si poradis s primrznutym vnutornym prstencom z loziska ku unasacu. Sem tam ide lahko ale vacsinou je to boj.
No a ked ti pride auto s tak fajne zazratym loziskom v naboji od soli (napr. z FIAT Ducato) , ze ani unasac z neho nebudes moct dostat von potom ti vysvetlim preco som si vyrobil 27t lis, 30mm hrube prizmi a naco mi je autogen. Tolko z mojich skromnych skusenosti.
-
ThrashTheTrash
- Aktivista
Svatá pravda s DUCATEM, proto dodávky posílám pryč, to je za trest dělat!TDI tech píše:Ten pripravok je dobry akurat tak nato ked potrebujes vymenit zadne loziska napr. na Octe 1U 4x4. Vtedy sa naozaj hodi pretoze ti naozej usetry kopec roboty a geometriu k tomu. Preto som si ho vyrobil nakolko mam na to stroje a prostrednictvom kamosa pristup k CNC laseru, kedze vtej dobe ked som ho potreboval tak taketo hracky neboli k dostaniu a hlavne to nebola celkom najlacnejsia zabavka. Ale dnes sa to da kupit barz kde a za par supiek. Kupit to vijde jednoznacne lacnejsie a rychlejsie.
-
Jarda S.
- Aktivista
příde mi že se to lisuje "přes kuličky" což se mi nejeví dobřeThrashTheTrash píše:Nedávno jsem se díval zde http://www.youtube.com/watch?v=3ue4NMI2KQI
a tady to vypadá krásněale jde to někde koupit ty sady a přípravky?To bude palba jak prase ale myslím že se to dá vymyslet,ale chce to trochu představivosti.
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
Passat AVF 96kw