2.5TDI chyba ovladače množsví paliva
Moderátoři: šulda, Moderátoři
2.5TDI chyba ovladače množsví paliva
Zdravím Vás Potřeboval bych poradit.Mám Audi a4 2.5tdi quattro r.00 a při normální jízdě mi to okamžitě chcíplo.Na diagnostice mi to ukázalo chybu 01268 to jest [ovladač množství paliva].Co s tím mám udělat a kde to hledat a jestli na to nemá vliv náky relé. Mockrát Děkuji za pomoc a radu
[/b][/u]

Předem říkám,že tomu moc nerozumím ,ale mě to první vykazovalo stejnou chybu(teda alespon myslím,pokud si to dobře pamatuji) a měl to být tzv. stop ventil paliva.(ještě ho mám doma),ale nakonec to bylo slavné čerpadlo. Mám A4 2.5 TDi konec roku 1999.Ale přeju ti at je to relé, palivový filtr ,nebo jiná hloupost.Dej vědět jak jsi doúpadl ,držím palce 

- frantacech
- Aktivista
mne tak tiez raz jedno cerpadlo z nicoho nic odislo za jazdy
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
no hledej dobre ja hledal 3 mesice a nakonec sem ho mel z nemecka (v cechach jsou dost svine nabizeji novje motor najeto 20tis km ale ma jiz vydrene vacky takze to je pro me svinarna) a chcou za to 40 litru (bez agregatu)budík píše:nejrdši bych koupil celej motor nastrojenej 2.5tdi 110kw nebo 132kw kdyby to šlo předělat.Nevíte o nějakém perfekt.motoru na prodej?