Buchanie prednej naprave
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Buchanie prednej naprave
cawte, nedavno som zbadal ze mi daco pukne na spolujazdcovej strane ked prejdem po nejakom hrbole... takto.. ono to nepozorujem casto, napriklad sa postavim na spomalovac a prejdem cez neho alebo cuvnem cez spomalovac ozve sa take puknutie prednej naprave(zo strany spolujazdca), ale nie vzdy to spravi ... horny cap som uz vymenil, koleso nema ziadnu volu.. uvazujem ci to nemozu byt tycky stabilizatora, popr homokineticky klb.. ale jak to presnejsie zistit kde je problem, alebo najlepsie je to pocut vzdy ak vychadzam z podzemnej garaze a jak z nej vyjdem pukne daco... tycky volu nemaju... napada ma uz len mohokinetak.. ale ktory vnutorny , vonkajsi? hmm... jedna sa o A3 2007 2.0tdi BMM poradte
VW GOLF GTI 2.0TFSI 200HP (BWA)
Tak zistil som dalsiu vec. Dnes som zo srandy skusil tocit sa na kruhaci. A bolo pocut jemne take cvakanie pri vytocenom volante. Na kruhaci som mal vytoceny volant uplne skoro. Tazke ked sedim aute volant bol dolava vytoceny. Potom som sa previezol na parkovisko a skusal dom tam jazdit vytocenym volsntom ale nic som nezapocul. Zase to sa povozil , siel na kruhac a zase robilo. Takze to obcas robi a obcas ne. Ale zas na parkovisku mam tsky skok , skusal som prejst cez neho pomalicky a zase daco buchlo predu(na strane soolujazdca) takze ak suto zostoci/nadskoci tak ten zvuk pocut. Ten zvuk je taky tupy. Zda sa mi ze intenzivny je ked je teplejsie vonku.
VW GOLF GTI 2.0TFSI 200HP (BWA)
-
- Přispěvovatel
homokyneticky klb..Xfire píše:Myslim ma. Ale komplet ulozenie bolo menene asi pred 3mesiacmi. A cvakalo to iba pri iducom aute. Na mieste ked stoji tak nic
ex 2x seat ibiza mkII 96 a 98 1,9 D,seat cordoba SX MKII tdi,VW passat variant 1,8T ,seat cordoba gt Tdi,seat toledo 1,9tdi 81kw,2x seat toledo 66kw,VW vento tdi,aktualne seat cordoba gt tdi
- martinsidlo
- Aktivista
-
- Přispěvovatel
přetáhni matice na tyčkách stabilizátoru,při tahu a tlaku tyčky se v díře na držáku tlumiče,kde je tyčka montovaná,se nepatrně posunuje v díře,koupil jsem si nové tyčky,že se mi už staré začinají ozývat a když jsem začal demontovat první-levou stranu,bylo to nepatrně volné,a hlavně to dělalo přesně co tu píšeš,tak jsem to schválně nechal jak bylo,postříkal olejem a projel to, bylo pořešeno,lupání pryč,a nový tyčky jsou již rok uložený,pro případ,až to doopravdy bude vymydlenýmartinsidlo píše:Otevři si na parkovišti přední kapotu a pojezdi.Vůle v pantech dveří nemáš? Vlastní zkušenost.
moskvich 412, lada 2105, š 120ls,p 309 grd,toyota corolla-mazánek,sharan1 1,9TDI 81kW černá metla-šachovnice na blatníku