odpor místo patrony
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- coltik
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
odpor místo patrony
Nevíte kolika ohmový odpor mam dát místo vystřelené patrony v pásu?Jendá se o Fábii r.2003.Díky za radu..
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
-
- Přispěvovatel
Taky si myslím že je to krajní řešení, když potřebuji na nějakou dobu přemostit AB u spolujezdce buď pro sedačku s dítětem, případně pro tchýni ..vagus píše:Jak píše chiptuning dle ohmova zákona je to 2,7Ω a dle trestního zákona je to §250 případně dle okolností §221 a násl.

raději si to zničím sám, než aby to udělal někdo jiný ...
to už bych to viděl na deaktivaci pomocí VAGu,než jak **** pořád vypojovat a zapojovat pytel,nehledě na to že ten konektor neni dělanej na moc častý vyndávání zandávání a tenhle systém je náchylnej na přechoďáky takže ti pak začne hlásit chybu,třeba když vymeteš díru nebo tak něco...destructor píše:Taky si myslím že je to krajní řešení, když potřebuji na nějakou dobu přemostit AB u spolujezdce buď pro sedačku s dítětem, případně pro tchýni ..vagus píše:Jak píše chiptuning dle ohmova zákona je to 2,7Ω a dle trestního zákona je to §250 případně dle okolností §221 a násl.
vše ostatní je sebevražda ...
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
Já sem odpovídal na ten pytel,jak to je stou patrounou na předpínačích nevím,ale tušim že to asi bude taky napojený na řj airbagu,která jí odpálíautak píše:coltik píše o patroně pásu.
Já myslel, že todle čiste mechanická-chemická záležitost a že to není spojené s ŘJ. Alespoň tak by to mělo být u octavky. U fabie to je jinak?
-
- Přispěvovatel
váha:
to už bych to viděl na deaktivaci pomocí VAGu,než jak **** pořád vypojovat a zapojovat pytel,nehledě na to že ten konektor neni dělanej na moc častý vyndávání zandávání a tenhle systém je náchylnej na přechoďáky takže ti pak začne hlásit chybu,třeba když vymeteš díru nebo tak něco...[/quote]
..................
víš, ale já bych rád i současně funkční AB pro řidiče ...
Přepínač na klíč je taky řešení ...
Každopádně je to zásah do toho nejdůležitějšího, hned po brzdách v autě a důrazně to všem nedoporučuji. Viz Vagus.
to už bych to viděl na deaktivaci pomocí VAGu,než jak **** pořád vypojovat a zapojovat pytel,nehledě na to že ten konektor neni dělanej na moc častý vyndávání zandávání a tenhle systém je náchylnej na přechoďáky takže ti pak začne hlásit chybu,třeba když vymeteš díru nebo tak něco...[/quote]
..................
Každopádně je to zásah do toho nejdůležitějšího, hned po brzdách v autě a důrazně to všem nedoporučuji. Viz Vagus.
raději si to zničím sám, než aby to udělal někdo jiný ...
..................destructor píše:váha:
to už bych to viděl na deaktivaci pomocí VAGu,než jak **** pořád vypojovat a zapojovat pytel,nehledě na to že ten konektor neni dělanej na moc častý vyndávání zandávání a tenhle systém je náchylnej na přechoďáky takže ti pak začne hlásit chybu,třeba když vymeteš díru nebo tak něco...
Každopádně je to zásah do toho nejdůležitějšího, hned po brzdách v autě a důrazně to všem nedoporučuji. Viz Vagus.[/quote]
Však to neni problém deaktivovat jen pytel u spolujezdce

- maniacdewil
- Přispěvovatel
Ano to bylo u starších ročníku ,ktere měly jen 2 airbagy pásy byli aktivovany mechanicky.Pokud ma vuz 4 a více vaku jsou pasy napojeny na okruh airbagu a pasy jsou aktivovany elektrickyautak píše:coltik píše o patroně pásu.
Já myslel, že todle čiste mechanická-chemická záležitost a že to není spojené s ŘJ. Alespoň tak by to mělo být u octavky. U fabie to je jinak?
CHYTRÝ MUŽ,DAROVANÉ OPICI DO OČÍ NEPLIVE