Aktualne cena za vybavu Arctica 225.000,- coz je moc pekny, ale jak je na tom s kvalitou?
U prodejce nemaji ani predvadecku, abych se svezl a mam strach z prechodu z P 407SW do Daci
Co vy na to?
VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz
Nikdy jsem s tím nejel, ale je to klasika a ta je určitě lepší než ty moderní výtvory plné ventilů...Na Dacii terénáka jsou dobré reference ..Sice v tom má prsty Renault, ale je to stará škola..
jaykay píše:Aktualne cena za vybavu Arctica 225.000,- coz je moc pekny, ale jak je na tom s kvalitou?
U prodejce nemaji ani predvadecku, abych se svezl a mam strach z prechodu z P 407SW do Daci
Co vy na to?
Kvalita je celkem v pohodě. Mechanicky se to nekazí,jen zpracování plechů karoserie...spáry a tak jsou malinko horší. Plech je žufánková ocel...nezapruží,rovnou se promáčkne a zůstane tak...např. při zatlačení na plochu dveří. Navíc to není pozink,ale protikorozní ochrana je solidní.
Ale jinak za ty prachy... motor 1.6 8V je jeden z nejlepších benzínů co se týka spolehlivosti.
po tom v čem jezdím a co mám všechno OFF nebo ON je každému HOV..
TAk to máš prístup rozdielnych mentalít Frantíci vs. Nemci. J akeď porovnám Octu II a 407čku, tak je ťažké určiť víťaza, Octa má viac miesta vnútri, čo je pre mňa značné plus...zasa design a útulnosť vyhráva jednoznačne v 407...
Megane I, 2001, 1,9 D
Alfa Romeo 156, 1,9 JTD 85kW
AR 159 SW, 1,9 JTDm, 88kW
Š125L, rv 89, 37kW
jaykay píše:Aktualne cena za vybavu Arctica 225.000,- coz je moc pekny, ale jak je na tom s kvalitou?
Co vy na to?
Kvalita je celkem v pohodě. Mechanicky se to nekazí,jen zpracování plechů karoserie...spáry a tak jsou malinko horší. Plech je žufánková ocel...nezapruží,rovnou se promáčkne a zůstane tak...např. při zatlačení na plochu dveří. Navíc to není pozink,ale protikorozní ochrana je solidní.
Ale jinak za ty prachy... motor 1.6 8V je jeden z nejlepších benzínů co se týka spolehlivosti.
ta antikoroze se zlepsila oproti prvni generaci? na daciaklubu je par peknejch fotek rezavejicich loganu jiz po par letech provozu
VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz
To co jsi viděl jsou asi extrémy..buď první kusy,nebo špatně ošetřené opravy. Tolik co pozink to určitě nevydrží,ale já osobně bych se toho nebál. Dělal jsem nějaké novější Logany ,negarážované, se kterýma jezdí studenti na univerzitách,zaměstnanci a podobně a je to docela blbuvzdorné auto a s tou korozí to není tak,jak se někde uvádí.
po tom v čem jezdím a co mám všechno OFF nebo ON je každému HOV..