priemerna spotreba seat alhambra
Moderátoři: šulda, Moderátoři
priemerna spotreba seat alhambra
nazdar chcel by som sa spytat mam seat alhambra r.v. 2001 1,9 tdi 85kw
a vzdy ako nastartujem auto znovu tak sa mi znuluje priemerna spotreba, cas jazdy a prejdene kilometre mate s tym niekto nejake skusenosti robi to aj vam diky moc za odpovede
a vzdy ako nastartujem auto znovu tak sa mi znuluje priemerna spotreba, cas jazdy a prejdene kilometre mate s tym niekto nejake skusenosti robi to aj vam diky moc za odpovede
-
slovacek.milos
- Aktivista
Re: priemerna spotreba seat alhambra
taky by mě to zajímalo jestli to není kodováním, mám novou koktávku a tam to dělá taky, před každou jízdou se vynulujeDrneo píše:nazdar chcel by som sa spytat mam seat alhambra r.v. 2001 1,9 tdi 85kw
Alhambra rv2003
cus mam dodelavany Maxidot a tempomat. dlouhodoba spotreba zustava na displeji. jen momentalni se meni. jezdim za 6,1l ale mam vstriky s ASZ 104,5kw s origo vstrikama jsem jel pres UKRAJINU 4,8l 6tka a 90 tempomat
ALHAMBRA RV03 PRODANA Citroen Jumper 1.9 d delnik a Sharan rv 2005 4 motion vstriky ALka upraveny soft ŽATEC
a
skontroluj piny v pačce a v palubce. hlavne kostru to musi mit dobrou jinak to blbne. mas MAXIDOT origo nebo dodelavanej? Alhambra ma mit červene podsviceni jestli je to origo. ja mam Maxidot ze SHARANA a mam podsviceni modry
ALHAMBRA RV03 PRODANA Citroen Jumper 1.9 d delnik a Sharan rv 2005 4 motion vstriky ALka upraveny soft ŽATEC
-
slovacek.milos
- Aktivista
a
ma to nejaky pojebkany. mne dlouhodoba zustava porad.jen se meni momentalni spotreba a cas jizdy,km, jen kdyz odpojim baterku tak se vse vymaze krom ujete vzdalenost 
-
slovacek.milos
- Aktivista
Re: a
tak mi řekni co já mám pojebkaný najeto 21OO km zapnu klíček a svítí teplota venkovní přepnu na dlouhodobý průměr a tři čárkymikesik píše:ma to nejaky pojebkany. mne dlouhodoba zustava porad.jen se meni momentalni spotreba a cas jizdy,km, jen kdyz odpojim baterku tak se vse vymaze krom ujete vzdalenost
-
slovacek.milos
- Aktivista
a
a muzete si prepinat mezi dvema programy? ja tam mam 1 a 2 nevim jak to ma Octa
ale mne dlouhodoba zustava porad.
takze 6,1
ale mne dlouhodoba zustava porad. ALHAMBRA RV03 PRODANA Citroen Jumper 1.9 d delnik a Sharan rv 2005 4 motion vstriky ALka upraveny soft ŽATEC
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
slovacek.milos
- Aktivista
no ber mě jako blba stará si prostě koupila nové auto a já to nemám ani zdaleka v rucep.s. píše:ano de přepínat a to u mě na obou oktách benzín dlouhodobá 7.9 l
a tdi dlouhodobá 5,5l
miloši nevim jak u tebe ale u mě si přepinačem nacvakam na display co chci a to se mi po otočení klíčku pak zobrazuje jako první
momentálně spravuju trabanta a mám z toho radost jak malé děcko, posledního trabanta jsem měl v ruce před dvaceti lety a nemám sním problém, paluák to nemá ale dálkové přepneš levou nohou na podlaze,
zítra je u nás rokový mačkarní ples všechny jsem přesvědčil že du za trabanta zatím to okolí sežralo i s navijíkem