priemerna spotreba seat alhambra

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Drneo
Nováček
Odpovědi: 0

priemerna spotreba seat alhambra

Příspěvek od Drneo »

nazdar chcel by som sa spytat mam seat alhambra r.v. 2001 1,9 tdi 85kw
a vzdy ako nastartujem auto znovu tak sa mi znuluje priemerna spotreba, cas jazdy a prejdene kilometre mate s tym niekto nejake skusenosti robi to aj vam diky moc za odpovede
slovacek.milos
Aktivista

Re: priemerna spotreba seat alhambra

Příspěvek od slovacek.milos »

Drneo píše:nazdar chcel by som sa spytat mam seat alhambra r.v. 2001 1,9 tdi 85kw
a vzdy ako nastartujem auto znovu tak sa mi znuluje priemerna spotreba, cas jazdy a prejdene kilometre mate s tym niekto nejake skusenosti robi to aj vam diky moc za odpovede
taky by mě to zajímalo jestli to není kodováním, mám novou koktávku a tam to dělá taky, před každou jízdou se vynuluje
mikesik
Přispěvovatel

Alhambra rv2003

Příspěvek od mikesik »

cus mam dodelavany Maxidot a tempomat. dlouhodoba spotreba zustava na displeji. jen momentalni se meni. jezdim za 6,1l ale mam vstriky s ASZ 104,5kw s origo vstrikama jsem jel pres UKRAJINU 4,8l 6tka a 90 tempomat
ALHAMBRA RV03 PRODANA Citroen Jumper 1.9 d delnik a Sharan rv 2005 4 motion vstriky ALka upraveny soft ŽATEC
Drneo
Nováček

Příspěvek od Drneo »

mna by len zaujimalo preco sa to nuluje ci to tak ma byt alebo je niekde chyba
mikesik
Přispěvovatel

a

Příspěvek od mikesik »

skontroluj piny v pačce a v palubce. hlavne kostru to musi mit dobrou jinak to blbne. mas MAXIDOT origo nebo dodelavanej? Alhambra ma mit červene podsviceni jestli je to origo. ja mam Maxidot ze SHARANA a mam podsviceni modry
ALHAMBRA RV03 PRODANA Citroen Jumper 1.9 d delnik a Sharan rv 2005 4 motion vstriky ALka upraveny soft ŽATEC
Drneo
Nováček

Příspěvek od Drneo »

tak to bude asi ta kostra lebo maxidot je tam original diky
slovacek.milos
Aktivista

mám novou koktávku dvojkovou s trojkovým předkem najeto před dva tišíce zapnu klíček a dlouhodobá spotřeba tři čárky že by už byla vadná kostra s maxikodem ;)
mikesik
Přispěvovatel

a

Příspěvek od mikesik »

ma to nejaky pojebkany. mne dlouhodoba zustava porad.jen se meni momentalni spotreba a cas jizdy,km, jen kdyz odpojim baterku tak se vse vymaze krom ujete vzdalenost (crazy)
slovacek.milos
Aktivista

Re: a

mikesik píše:ma to nejaky pojebkany. mne dlouhodoba zustava porad.jen se meni momentalni spotreba a cas jizdy,km, jen kdyz odpojim baterku tak se vse vymaze krom ujete vzdalenost (crazy)
tak mi řekni co já mám pojebkaný najeto 21OO km zapnu klíček a svítí teplota venkovní přepnu na dlouhodobý průměr a tři čárky ;)
p.s.
Aktivista

Příspěvek od p.s. »

mě se to na mí nuluje taky je tam ten velkej display a přítelkyni kde má jen ten malej display se to nuluje taky :)
Škoda Octávie Combi 1.9 TDI 81KW
slovacek.milos
Aktivista

p.s. píše:mě se to na mí nuluje taky je tam ten velkej display a přítelkyni kde má jen ten malej display se to nuluje taky :)

já bych chtěl aby po otošení klíčku mi to ukazovalo spotřebu, NE TEPLOTU OKOLIÍ TU VÍM KDYŽ DO AUTA SEDNU, kvůli mě ne, ale stará má klidne 12 a já stejnou trasu zajedu za 7 ;)
mikesik
Přispěvovatel

a

Příspěvek od mikesik »

a muzete si prepinat mezi dvema programy? ja tam mam 1 a 2 nevim jak to ma Octa (LOL) ale mne dlouhodoba zustava porad. (rofl) takze 6,1
slovacek.milos
Aktivista

ak at někoho nematu sedl jsem do nové kokty je tam 24OO najeto zapnu klíček nehde palubák přepínat ukazuje jen teplotu po startu je tam prlměrná spotřeba 7,5 ;)
p.s.
Aktivista

Příspěvek od p.s. »

ano de přepínat a to u mě na obou oktách benzín dlouhodobá 7.9 l
a tdi dlouhodobá 5,5l
miloši nevim jak u tebe ale u mě si přepinačem nacvakam na display co chci a to se mi po otočení klíčku pak zobrazuje jako první :)
Škoda Octávie Combi 1.9 TDI 81KW
slovacek.milos
Aktivista

p.s. píše:ano de přepínat a to u mě na obou oktách benzín dlouhodobá 7.9 l
a tdi dlouhodobá 5,5l
miloši nevim jak u tebe ale u mě si přepinačem nacvakam na display co chci a to se mi po otočení klíčku pak zobrazuje jako první :)
no ber mě jako blba stará si prostě koupila nové auto a já to nemám ani zdaleka v ruce
momentálně spravuju trabanta a mám z toho radost jak malé děcko, posledního trabanta jsem měl v ruce před dvaceti lety a nemám sním problém, paluák to nemá ale dálkové přepneš levou nohou na podlaze,

zítra je u nás rokový mačkarní ples všechny jsem přesvědčil že du za trabanta zatím to okolí sežralo i s navijíkem ;)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“