Kamarádi tak sem po dnešku s nervama úplně v pr......
Měním spojku a za 12 hodin se mi povedlo vyndat převodovku s tím že uhový převod zůstat na autě a teď musím to dat zpět a to mi z převodovky kouká cca 30 cm hřídel do toho uhlu a tam to dat na tmel jak to děláte? Motor ven a úhel na převodovce?
Sem z toho úplně .......... Že sem se na to ne..........
OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.
tojoty raw jsem dělal jen naftové. s dvouhmotou je to trošku pakec že děláš dvě převodovky naráz. musíš mít kozy a zdvihy, dvouslopák, přehled o šroubech co kam patří,
že ses na to nevysral ro chápu musíš se prostě něučit tročku jinak mylet ale to zas není takový problém který tě posílí
slovacek.milos píše:tojoty raw jsem dělal jen naftové. s dvouhmotou je to trošku pakec že děláš dvě převodovky naráz. musíš mít kozy a zdvihy, dvouslopák, přehled o šroubech co kam patří,
že ses na to nevysral ro chápu musíš se prostě něučit tročku jinak mylet ale to zas není takový problém který tě posílí
to si delal novější než o který se mluví
spojku sem nedelal ale vím kdo ji delal zkus TOMASCZ ten mi psal že ji delal že je to porudek
slovacek.milos píše:tojoty raw jsem dělal jen naftové. s dvouhmotou je to trošku pakec že děláš dvě převodovky naráz. musíš mít kozy a zdvihy, dvouslopák, přehled o šroubech co kam patří,
spojku sem nedelal ale vím kdo ji delal zkus TOMASCZ ten mi psal že ji delal že je to porudek
Přesně, tohle je stará motor napříč! zdviz, drzaky motorů i noha na převodovku vše je ale ta práce to nejni normální
Sem myslel jestli nevyndavate motor nebo jak, ale ani to nejni jen tak přes ten elektr svazek co jde přes sani
OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
Přesně, tohle je stará motor napříč! zdviz, drzaky motorů i noha na převodovku vše je ale ta práce to nejni normální
Sem myslel jestli nevyndavate motor nebo jak, ale ani to nejni jen tak přes ten elektr svazek co jde přes sani
ten svazek jde ale celkem jednoduše ven .) mel sem ho venku když jsem na tom dělal hlavu tak mi taky překážel .)
Díky! Tak už je tam zpět a už ladím jen kraviny okolo! Už je to pohoda ale už nikdy nechci
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR