Prodám stahovák pístků zadních brzd na Audi, Vw, Škoda, Seat, renault, fiat....atd.... vyroben přesně podle originál přípravku, kvalitní CNC výrobek, pozink.... né jako levné nefunkční čínské výrobky.... úplně nový....cena 550kč
kurnik.. tyzden do zadu som to zhanal vsade po predajnach a ceny okolo 100e za kus ... tak som kupil za 4e kluc na odtahovanie matky karbobrusky a mal som to hotove za 10min doma.. ale cena pekna...
o tomto vím,ale mám možnost si to nechat udělat v podstatě zadarmo,tu 500 bych za to dal ale 1000 +poštovné se mi dávat moc nechce,zase tolikrát to nevyužiju,,díky
mjanulik píše:o tomto vím,ale mám možnost si to nechat udělat v podstatě zadarmo,tu 500 bych za to dal ale 1000 +poštovné se mi dávat moc nechce,zase tolikrát to nevyužiju,,díky
pošli mu to zadarmo a 500kč k tomu, to už určitě veme..
až se stím budu živit tak to si možná koupím,ale pokud to potřebuju 2 -3 x do roka tak si nebudu kupovat zbytečně nic drahého,když se to dá udělat.
Chci si jen na autě dělat všechno sám a taky si to zatím vše dělám
( samozřejmě převodovku si např. při výměně spojky vydělávat sám nebudu,kdyby měl někdo blbé připomínky ) Dělám již dvanáct manažera prodejny jedné sítě prodejen s elektrem a zde nás zákazníci neustále bombardují s cenami z netu,za kolik jim to dáme apod,u nás to již dávno nefunguje příjde a koupí, dnes se 90% prodejů uskuteční tím,že jim uděláme dobrou cenu,tedy lepší než druhý.
Nevidím důvod proč jednomu platit 1000kč,když druhý udělát to stejné za 500kč,taky všichni asi nejezdíte do autorizovaných servisů nebo si to děláte sami
Naposledy upravil(a) mjanulik dne 15 dub 2013, 20:07, celkem upraveno 1 x.