Octavia r.v.2000 AGR

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Pavel Vávra
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Octavia r.v.2000 AGR

Příspěvek od Pavel Vávra »

Zdravím všechny
Tak jsem konečně vyměnil ten temistor v čerpadle,ale chci se zeptat,pokud jsem měl předvstřik na 53,tak auto nechtělo vůbec nastartovat,ale pokud po dlouhém startování jsem nastartoval a ještě jsem musel vyšlápnout spojku,abych pomohl motoru se rozběhnout,tak potom jelo to v pohodě,teplé starty bez problémů a chytlo to krásně hned,ale pokud byl po noci studený motor to byl porod nastartovat,čím to by mohlo být?Když se vrátilo nastavení čerpadla na 67,tak v pohodě.Je to že motor má dost?Táhne pěkně v pohodě,tak nevím co to,jestli je vyšlahaný a nebo čím to.Další věc jsem ještě chtěl zeptat odborníků - když mám zařazeno a před nastartováním vyřadím,a auto stálo přes noc tak to jemně kopne.Je spojka v prdeli a nebo čím to?dělá to poslední 14 dní.Dík moc Pavel
Marek77
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Marek77 »

To nemusí mít s čerpadlem nic společného. Ale samozřejmě může.

Zkus před studeným startem odpojit svorkovnici snímače teploty motoru. Pokud naskočí na otočení, je problém v čidle teploty.

Pokud ani tak nebude chtít chytat, hledal bych v čerpadlu - může se zavzdušňovat, může být někde chyba v nastavení, opotřebení.....
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008)
RENAULT Kadjar 1,33TCe 117kW automat (*2019)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“