Zdravím mám problém se stěračema ze začátku magořili že si dělali co chtěli a z ničeho nic přestali jít uplne,dočetl jsem se že zlobí ten fialový kablík co vede k motorku vůbec mi do něj nejde proud,nevíte někdo kam přesně vede a jestli ještě nejde přes nějaký relátko?Vyzkoušel jsem uplně všechno a nikam to nevedlo děkuji za info!!!
zx6ninja píše:fialový je lin-bus!! tam není napětí!!!
mám toho samého golfa ještě jednoho a když vyndám svorku od stěrače tak ten fialový mi ukazuje takové divné hodnoty,ale u toho druhého mi neukáže nic,nevíte kde mám hledat chybu?
tak to máš někde přerušení lin do BSG nebo vadnou bsg.. nic jiného mně nenapadá.. máš v pořádku pojistku 31 v eboxu a 17 v pojistkové skříni u řidiče? všechno ostatní funguje?
zx6ninja píše:tak to máš někde přerušení lin do BSG nebo vadnou bsg.. nic jiného mně nenapadá.. máš v pořádku pojistku 31 v eboxu a 17 v pojistkové skříni u řidiče? všechno ostatní funguje?
Bsg to je ta jednotka pod volantem?chápu to dobře?pojistky jsou ok
Ok tedy ideální by byla diagnostika vyzkoušet dešťový snímač co se tyka bgs jednotky je na Léve straně pod volantem je to takova Velká krabice s relatky a stekrama
chipmann píše:Ok tedy ideální by byla diagnostika vyzkoušet dešťový snímač co se tyka bgs jednotky je na Léve straně pod volantem je to takova Velká krabice s relatky a stekrama
tak tu jeddinou jsem nevyzkoušel jdu na to snad se zadaří
chipmann píše:Ok tedy ideální by byla diagnostika vyzkoušet dešťový snímač co se tyka bgs jednotky je na Léve straně pod volantem je to takova Velká krabice s relatky a stekrama
tak tu jeddinou jsem nevyzkoušel jdu na to snad se zadaří
nakonec to byl datový kabel co vede do svorkovnice jednotky BSG,byl vyhřátý a nepřeváděl,vyměnil jsem pin a vše funguje!!!