polo klapka

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
honda
Sběrač informací
Odpovědi: 0

polo klapka

Příspěvek od honda »

polo motor AEX 1,4 problém škrtící klapky.Dal jsem novou klapku,udělal základní nastavení a motor běží jak má,ale vag mi pořád píše tuto závadu 00533 regulace volnoběhu 09-00 adaptační hranice překročena.Dají se někde z netu stáhnout nejaké info k těmto kódům co znamenají?
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

akym postupom si robil zakl. nastavenie : motor mal teplotu viac ako 80 °C ? adaptacne hodnoty si vymazal ?
honda
Sběrač informací

polo klapka

Příspěvek od honda »

Základní nastavení jsem provedl správně.I motor funguje jak má.Jen proč to píše tu závadu?A co ta závada znamená?
origoš
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

Klapku jsi nastavil, ale musí se ještě nastavit volnoběh,Obrázek
Benzín patří do letlampy a taky do resistinu

www.mosaznevyrobky.cz
Jaro
Sběrač informací

Příspěvek od Jaro »

U motora 1,4 AEX je základne nastavenie škrtiacej klapky v skupine 098 a pri stojacom motore a zapnutom zapaľovaní.Taplota vody nad 80 stupňov.....
A ta chyba ide vymazať a naskočí v zápetí po naštartovaní?Aký je uhol klapky na voľnobeh?Uhol ma byť cca 6 dtupňov po vyčistení a nastavaní ....ak je večší rozdiel tak niekde prisáva vzduch alebo iný problém.
ROMEK
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od ROMEK »

skus pozriet aj sviecky a veko rozdelovaca ci neni zaoxidovane mne to vyhadzovalo tuto chybu ked sem zaoxidovane veko rozdelovaca
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“