Nejhorší práce autoservisů!!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Nejhorší práce autoservisů!!
Ahoj nějak jsem včera dělal auto po jednom autoservisu na mostecku a při výměně oleje jsem našel takovou prasarnu jak nikde jinde.. takže už jsem to nevydržel a řekl jsem si že se s Vámi o tom musim podělit. Věřím že nebudu jediny kdo se zde rád podělí.. děkuji

Volvo S60 D5 163KW BiTurbo
Fabia ATD 74KW
For fun Yamaha MT-09 2019
Fabia ATD 74KW
For fun Yamaha MT-09 2019
-
ThrashTheTrash
- Aktivista
TO samý měl kamoš na toledu TDI AHF
!Prej už mě sere ten co mi to servisuje,dám to tobě, už rok mi spravuje zámky, nezamyká to jak má,lampičky se serou, rozvody nic moc!Prej udělej mi olej,ale jedu na dovolenou do chorvatska
, řikám tak to otoč tu dovču a pak všecko sladíme!
Dojel a přesně to samý, sundal sem dekl, celej nasáklej ojelem, jen sem šroubovákem drcl do zátky, tak sme byli oba dva nahožení

Vana dolů, soustružník, oprava za cca dvacet minut, a zachráneno 2500 za novou vanu,ale prasismus některejch lidí je fakt extrémní, to nemluvím o tom, jak známýmu nalil někdo soft do octavia II tdi facelif a za tyden tam něco cvaklo, rána a dým
turbo prasklo, hlavně že ušetřil na čipu 
Fakt prasata někteří!!!
Pokud nevím co je to čipování aut, pájení, ladění, a hlavně co toje programování v něčem, tak se do toho neseru!A to platí i u případu jako je zátka vany, radši dám novou vanu, než nechat takovej paskvil někomu a muže se to posrat po cestě!
Dojel a přesně to samý, sundal sem dekl, celej nasáklej ojelem, jen sem šroubovákem drcl do zátky, tak sme byli oba dva nahožení
Vana dolů, soustružník, oprava za cca dvacet minut, a zachráneno 2500 za novou vanu,ale prasismus některejch lidí je fakt extrémní, to nemluvím o tom, jak známýmu nalil někdo soft do octavia II tdi facelif a za tyden tam něco cvaklo, rána a dým
Fakt prasata někteří!!!
Pokud nevím co je to čipování aut, pájení, ladění, a hlavně co toje programování v něčem, tak se do toho neseru!A to platí i u případu jako je zátka vany, radši dám novou vanu, než nechat takovej paskvil někomu a muže se to posrat po cestě!
-
Jarda S.
- Aktivista
já to vidim u sebe, vždycky koupim olej + filtr a na těsnění vypouštáku zapomenuMikytdi píše:hlavně nepochopím když nový výpustný šroub stoji i s podložkou 25kč,tak proč ho tam nedají, já bych to zavedl jako povinou výměnu.. njn lide dnes šetří na špatných místech

Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
Passat AVF 96kw
Horší je, když je tam šroub vyloženě zalepen,/málem šlověk padne, když zabere klíčem/ v neděli je třeba vyměnit olej pro firmu, a stržený je samozřejmě závit ve vaně/hliníkové/..Co teď, když brzo ráno jedou?Tak na přání řidiče se šroub zapakuje a dotáhne tak, že je jistota, že to vydrží, ale ten který to bude dělat po mně, řekne , to je ale ču.ák..A řekne šéfovi, kdo měnil olej naposled? Koukne na fakturu a řekne-XY a už se ví, kdo ten ču.ák je...
Jo když svítí slunce a jsou otevřené všude dveře, to se to kecá.....
Jo když svítí slunce a jsou otevřené všude dveře, to se to kecá.....
nepropadat panice...
jo, ty vany to je děs a hrůza, na každým druhým autě je to dojebaný...
já pro tyto účely mám spec. zkrácenej závitník a větší šrouby ( je to z francouze z převodvek ), sice na čtyřhran ale co
když se mi top nezdá, přeříznu to na větší a po prdeli
nedávno jsem se s tím setkal na Fabii AUB, závit strhanej, na závitu namotaná izolačka(ani ne teflon nebo konopí) a šroub zvenku omatlanej silikonem...
je jasný že když má auto v pondělí ráno jet, přes víkend toho moc nepořešíš, pánbůh zaplať za víkendový prodej Autokelly
ale s tím závitníkem to mě párkrát fakt vytrhlo, závitník uříznout flexou, navařit na něj matku aby ses tam dostal kvůli nápravnici a je to - oprava bez demontáže vany a je to lala
já pro tyto účely mám spec. zkrácenej závitník a větší šrouby ( je to z francouze z převodvek ), sice na čtyřhran ale co
když se mi top nezdá, přeříznu to na větší a po prdeli
nedávno jsem se s tím setkal na Fabii AUB, závit strhanej, na závitu namotaná izolačka(ani ne teflon nebo konopí) a šroub zvenku omatlanej silikonem...
je jasný že když má auto v pondělí ráno jet, přes víkend toho moc nepořešíš, pánbůh zaplať za víkendový prodej Autokelly
ale s tím závitníkem to mě párkrát fakt vytrhlo, závitník uříznout flexou, navařit na něj matku aby ses tam dostal kvůli nápravnici a je to - oprava bez demontáže vany a je to lala
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Docela by mě zajímalo PROČ se sere.e při výměně oleje na OI a pod s výpuštákem? Ani na to nešahám a olej jen odsaju.
Všichni ví,že ten závit toho moc nevydrží a dorvávají to. Potom stačí povolit a jde to i se závitem.
To Mikytdi: Taky by mě zajímalo čí je to práce. SZ
To Jericho: A z toho důvodu by jsem to nijak nelepil. Udělám to tak jak to má být, nebo ať si to udělá někdo jiný.
Všichni ví,že ten závit toho moc nevydrží a dorvávají to. Potom stačí povolit a jde to i se závitem.
To Mikytdi: Taky by mě zajímalo čí je to práce. SZ
To Jericho: A z toho důvodu by jsem to nijak nelepil. Udělám to tak jak to má být, nebo ať si to udělá někdo jiný.
Bugs .Bunny -já měl taky odsávačku, ale už je po ní a příhodnou jsem již neviděl..A byl jsem domluven, že budu při příští výměně mít závitník a udělanou atyp. zátku, a opravím to, ale situace se změnila....Já prostě doma nemám příhodný závitník a větší zátku nebo soustruh, nehledě na to, že být tam sám, zkus jim tvrdit, že jsi to odsával měrkou....řeknou ti, že kecáš, aby ses vymluvil..
nepropadat panice...
-
Forest
- Aktivista
Diskuze na toto tema tu jsou, staci hledat:roman1648 píše:s tím odsáváním nevím, není to fakt lepší vypouštět?
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... je&start=0
Jinak ja mam dle rady Ladase a MirkaX pripraveny kompresor z lednicky, ktery ceka na zastavbu. Podtlakem vysaju, pretlakem vypustim kam budu chtit.
Vymysleny to mam tak, ze vezmu bud stary hasicak nebo dve klenuty dynka a trubku. Vstup pro podtlak/pretlak (budu prehazovat hadicku dle potreby) nahore, vypust dole s kohoutem, jen sehnat nejaky levny budik i s podtlakem ... a cas na zbastleni
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)