Nejhorší práce autoservisů!!

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Mikytdi
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Nejhorší práce autoservisů!!

Příspěvek od Mikytdi »

Ahoj nějak jsem včera dělal auto po jednom autoservisu na mostecku a při výměně oleje jsem našel takovou prasarnu jak nikde jinde.. takže už jsem to nevydržel a řekl jsem si že se s Vámi o tom musim podělit. Věřím že nebudu jediny kdo se zde rád podělí.. děkuji
Obrázek
Volvo S60 D5 163KW BiTurbo
Fabia ATD 74KW
For fun Yamaha MT-09 2019
nogis
Aktivista
Příspěvek od nogis »

VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
bombastiq
Aktivista

Příspěvek od bombastiq »

na oktávkách taky mažu závit zlehka černým silikonem
když už závit ve vaně není nic moc , ale totok přehnaly
--775914666--stačí zavolat :) , Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL
ThrashTheTrash
Aktivista

Příspěvek od ThrashTheTrash »

TO samý měl kamoš na toledu TDI AHF :D!Prej už mě sere ten co mi to servisuje,dám to tobě, už rok mi spravuje zámky, nezamyká to jak má,lampičky se serou, rozvody nic moc!Prej udělej mi olej,ale jedu na dovolenou do chorvatska :D, řikám tak to otoč tu dovču a pak všecko sladíme!

Dojel a přesně to samý, sundal sem dekl, celej nasáklej ojelem, jen sem šroubovákem drcl do zátky, tak sme byli oba dva nahožení :D :D :D

Vana dolů, soustružník, oprava za cca dvacet minut, a zachráneno 2500 za novou vanu,ale prasismus některejch lidí je fakt extrémní, to nemluvím o tom, jak známýmu nalil někdo soft do octavia II tdi facelif a za tyden tam něco cvaklo, rána a dým :D turbo prasklo, hlavně že ušetřil na čipu :D
Fakt prasata někteří!!!

Pokud nevím co je to čipování aut, pájení, ladění, a hlavně co toje programování v něčem, tak se do toho neseru!A to platí i u případu jako je zátka vany, radši dám novou vanu, než nechat takovej paskvil někomu a muže se to posrat po cestě!
Mikytdi
Přispěvovatel

Příspěvek od Mikytdi »

hlavně nepochopím když nový výpustný šroub stoji i s podložkou 25kč,tak proč ho tam nedají, já bych to zavedl jako povinou výměnu.. njn lide dnes šetří na špatných místech :(
Volvo S60 D5 163KW BiTurbo
Fabia ATD 74KW
For fun Yamaha MT-09 2019
Jarda S.
Aktivista

Příspěvek od Jarda S. »

Mikytdi píše:hlavně nepochopím když nový výpustný šroub stoji i s podložkou 25kč,tak proč ho tam nedají, já bych to zavedl jako povinou výměnu.. njn lide dnes šetří na špatných místech :(
já to vidim u sebe, vždycky koupim olej + filtr a na těsnění vypouštáku zapomenu (wallbash) potom musim dát proužek teflonový pásky a těsní to v pohodě (LOL)
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
stevocz
Aktivista

Příspěvek od stevocz »

ja som na svojom ten kruzok nemenil asi 3 roky a zatial nepreteka ale uz ho asi vymenim
peeeetr
Aktivista

Příspěvek od peeeetr »

Z jakýho je to servisu? Klidně SZ
Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky :)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Horší je, když je tam šroub vyloženě zalepen,/málem šlověk padne, když zabere klíčem/ v neděli je třeba vyměnit olej pro firmu, a stržený je samozřejmě závit ve vaně/hliníkové/..Co teď, když brzo ráno jedou?Tak na přání řidiče se šroub zapakuje a dotáhne tak, že je jistota, že to vydrží, ale ten který to bude dělat po mně, řekne , to je ale ču.ák..A řekne šéfovi, kdo měnil olej naposled? Koukne na fakturu a řekne-XY a už se ví, kdo ten ču.ák je... :(
Jo když svítí slunce a jsou otevřené všude dveře, to se to kecá.....
nepropadat panice...
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

jo, ty vany to je děs a hrůza, na každým druhým autě je to dojebaný...
já pro tyto účely mám spec. zkrácenej závitník a větší šrouby ( je to z francouze z převodvek ), sice na čtyřhran ale co
když se mi top nezdá, přeříznu to na větší a po prdeli

nedávno jsem se s tím setkal na Fabii AUB, závit strhanej, na závitu namotaná izolačka(ani ne teflon nebo konopí) a šroub zvenku omatlanej silikonem...

je jasný že když má auto v pondělí ráno jet, přes víkend toho moc nepořešíš, pánbůh zaplať za víkendový prodej Autokelly (noteeth)

ale s tím závitníkem to mě párkrát fakt vytrhlo, závitník uříznout flexou, navařit na něj matku aby ses tam dostal kvůli nápravnici a je to - oprava bez demontáže vany a je to lala ;)
Bugs.Bunny
Aktivista

Příspěvek od Bugs.Bunny »

Docela by mě zajímalo PROČ se sere.e při výměně oleje na OI a pod s výpuštákem? Ani na to nešahám a olej jen odsaju.

Všichni ví,že ten závit toho moc nevydrží a dorvávají to. Potom stačí povolit a jde to i se závitem.

To Mikytdi: Taky by mě zajímalo čí je to práce. SZ ;)

To Jericho: A z toho důvodu by jsem to nijak nelepil. Udělám to tak jak to má být, nebo ať si to udělá někdo jiný. ;)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Bugs .Bunny -já měl taky odsávačku, ale už je po ní a příhodnou jsem již neviděl..A byl jsem domluven, že budu při příští výměně mít závitník a udělanou atyp. zátku, a opravím to, ale situace se změnila....Já prostě doma nemám příhodný závitník a větší zátku nebo soustruh, nehledě na to, že být tam sám, zkus jim tvrdit, že jsi to odsával měrkou....řeknou ti, že kecáš, aby ses vymluvil..
nepropadat panice...
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

s tím odsáváním nevím, není to fakt lepší vypouštět?
vím že spousta servisů to tak dělá odsávačkou, ale ty těžký nečistoty si sednou na dno vany a lepší je to vyxpustit a tlak/proud oleje přece jen něco veme s sebou ne
ale třeba je to jen moje hypotéza :roll:
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

roman1648 píše:s tím odsáváním nevím, není to fakt lepší vypouštět?
Diskuze na toto tema tu jsou, staci hledat:

http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... je&start=0

Jinak ja mam dle rady Ladase a MirkaX pripraveny kompresor z lednicky, ktery ceka na zastavbu. Podtlakem vysaju, pretlakem vypustim kam budu chtit.

Vymysleny to mam tak, ze vezmu bud stary hasicak nebo dve klenuty dynka a trubku. Vstup pro podtlak/pretlak (budu prehazovat hadicku dle potreby) nahore, vypust dole s kohoutem, jen sehnat nejaky levny budik i s podtlakem ... a cas na zbastleni (wallbash)
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
macog4
Nováček

Příspěvek od macog4 »

V značkovom servise ti namotajú aj konope !?!? :D Som nevedel ani čo to je za tesnenie,no nová metóda. :? Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“