elektrika ALH
Moderátoři: šulda, Moderátoři
elektrika ALH
Dnes vyjedu přibrzdím a na přístrojovce se mi rozsvíti kontrolka mlhovek jde to s brzdou brzda=kontrolka mlhovek at jsou světla zaplé nebo né v tomto počási bych to tip na vodu někde nikdy mi to neudělalo.Napíchle jsem to ještě neměl a pravý světlomet nejde H4 žarovka ok to zas bude hledání kdyby někdo věděl po čem jít na co se zaměřit budu rád dík 
Seat toledo rv04 66kw rotačka
pokud máš TZ běž po zásuvce
dále bych šel po zadních světlech - konektory,ukostření
k tomu přednímu světlu kontrola pojistky a měřením zjistit zda je na ní po puštění světel napětí popřípadě jí dočasně propojit s 12V a kouknout jestli se světlo rozsvítí či ne
kontrola konektoru samotnýho světla
dále bych šel po zadních světlech - konektory,ukostření
k tomu přednímu světlu kontrola pojistky a měřením zjistit zda je na ní po puštění světel napětí popřípadě jí dočasně propojit s 12V a kouknout jestli se světlo rozsvítí či ne
kontrola konektoru samotnýho světla
Škoda Octávie Combi 1.9 TDI 81KW
Jawas píše:mas tažný?jesli jo tak koukni do zasuvky(jenom takovej napad)
... jenom, že nemádavemo píše:Dík musím to prolézt někdy jak jsem vystoupil a chtěl zavřít tak mně to šlehlo myslel jsem statická elektřina ale asi bude někde zkrat díky zaměřím se na ty věci co jste psaly jo TZ to nemá
GIV Variant TDi ???kW
ono to je celkém zajímavé auto nic se na tom nesere po motorové stránce ale po stránce elektrické hledám 3krát do roka něco
nejde osvětlení kufru taky zničeho nic asi mikrospínač zámku 5dveří ten světlomet pravý ta H4 to mi co jsem zpozoroval tak 2x nesvítilo ale vždy se to nějak samoopravilo žárovka ok a dveře spolujezdce nejde osvětlení po otevření asi taky ko mikrospínač no a ještě jeden problém stropní osvětlení a někdy nesvíti žarovka na straně spolujezdce.tento typ

Seat toledo rv04 66kw rotačka