Škoda Felicia cvaka ale neštartuje

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
mPP
Nováček
Odpovědi: 0

Škoda Felicia cvaka ale neštartuje

Příspěvek od mPP »

Zdravím

Mám taký problem. Auto som vo februári dával do servisu asi na 4 dni aby mi urobili najpotrebnejšie veci aby prešlo cez STK boli menené tlmiče,čepy, svetielka nad značkou a podobne blbosti auto prešlo cez STK lenže po čase možno pár dni mi auto nenaštartovalo hneď po prvom pretočení kľúčika ale napr na 3 krát nedaval som tomu velku váhu kedže to urobilo občas. Čím ďalej tým to bolo častejšie a musel som viac krat pretočiť. Dnes som točil možno i 50 krát a až tak naskočil a po zhasnuti po trase asi 7Km nenaskočil. Neviem v čom môže byť chyba som totálny amatér a za vaše rady ďakujem skúsim sa nato zajtra pozrieť čo stým vlastne je. Baterka bola nabíjana v nej problem nevidím. Problém už dlhší mám, že mi svieti kontrolka nabíjania ale ono dobíja to je záhada tiež neviem prečo a počítač chybu žiadnu nevypíše hoci kontrolka svieti. Môže to mať niečo stým ?

P.S auto mi nikdy niečo podobné nerobilo až keď som ho vybral zo servisu
mPP
Nováček

Re: Škoda Felicia cvaka ale neštartuje

Příspěvek od mPP »

mPP píše:Zdravím

Mám taký problem. Auto som vo februári dával do servisu asi na 4 dni aby mi urobili najpotrebnejšie veci aby prešlo cez STK boli menené tlmiče,čepy, svetielka nad značkou a podobne blbosti auto prešlo cez STK lenže po čase možno pár dni mi auto nenaštartovalo hneď po prvom pretočení kľúčika ale napr na 3 krát nedaval som tomu velku váhu kedže to urobilo občas. Čím ďalej tým to bolo častejšie a musel som viac krat pretočiť. Dnes som točil možno i 50 krát a až tak naskočil a po zhasnuti po trase asi 7Km nenaskočil. Neviem v čom môže byť chyba som totálny amatér a za vaše rady ďakujem skúsim sa nato zajtra pozrieť čo stým vlastne je. Baterka bola nabíjana v nej problem nevidím. Problém už dlhší mám, že mi svieti kontrolka nabíjania ale ono dobíja to je záhada tiež neviem prečo a počítač chybu žiadnu nevypíše hoci kontrolka svieti. Môže to mať niečo stým ?

P.S auto mi nikdy niečo podobné nerobilo až keď som ho vybral zo servisu
Ešte musim podotknuť, že baterka mi vydrží maximálne týždeň cez zimu niekedy ani týždeň keď boli mrazy okolo -20 nevydržala v aute ani 3 dni takže som ju nabijal dosť často teraz keď je teplejšie vydrží môže to byť aj baterkou ? Lebo keď štartujem a zapnem svetla cvakne a svetla zhasnu nestlmie sa ale zhasnu úplne.
volk
Přispěvovatel

Příspěvek od volk »

ak mas benzin,vycisti konektor zvrchu na prevodovke/snimac otacok/
mPP
Nováček

Příspěvek od mPP »

volk píše:ak mas benzin,vycisti konektor zvrchu na prevodovke/snimac otacok/
Jj je to benzim mrknem sa nato ale teraz ráno už štartoval. Ono keď pretočím kľúčik normalne potom vratim ale nie uplne a zasa rýchlo pretočím ono to naštartuje nechápem ale ked ho odtočím cely tak a pretočím zasa tak nenaštartuje len cvakne. Inak ten snímač som len vytiahol a dal naspäť ešte rano a asi mi neprišiel zaneseny ale idem sa nato pozrieť.
volk
Přispěvovatel

Příspěvek od volk »

cvakne co? starter?mozes mat spatny starter,ale aj spinacku.
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“