výměna trysek - problém se startem
Moderátoři: šulda, Moderátoři
výměna trysek - problém se startem
Zdravím, dneska jsem vyměnil trysky a po výměně nemůžu nastartoval, točil jsem už pěknou dobu a nic. Měnil jsem za DSLA150P764 značky Firds. Nějaká rada? Mohl jsem něco udělat špatně?
Seat Toledo 1m 1.9 TDI 81 kW + chip + FIRRD 764
Mazda MX-5 Phoenix
Mazda MX-5 Phoenix
-
Jarda S.
- Aktivista
všechno je popsaný zde http://www.dieselpower.cz/public/forum/ ... manual.pdf
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
Passat AVF 96kw
Ja som mal ten istý problém. Vyber trysky a špičky poriadno vykup v nafte (vytiahni ihlu a vykup ich ) potom zlož ako to ma byt namontuj a povol si na hlavach vstrekov matky a startuj.. Pokial uvidíš striekat naftu dotiahny matice a m usí ísť.. 

Octavia , AGR + Frids S764, EGR off. - EX
Passat Variant 3BG - TDI PD 130PS 5q AWX, EGR off, dvojhmota 228mm+HDS57, chip 16x ps, 36x Nm.
Ford S-Max Titanium. 2.0tdci 85kw/ sw 120kw.
Passat Variant 3BG - TDI PD 130PS 5q AWX, EGR off, dvojhmota 228mm+HDS57, chip 16x ps, 36x Nm.
Ford S-Max Titanium. 2.0tdci 85kw/ sw 120kw.
Tohle jsem právě neudělal, no co chybama se člověk učí. Ale když to mám teď venku, nechám je překontrolovat19olo88 píše:Ja som mal ten istý problém. Vyber trysky a špičky poriadno vykup v nafte (vytiahni ihlu a vykup ich ) potom zlož ako to ma byt namontuj a povol si na hlavach vstrekov matky a startuj.. Pokial uvidíš striekat naftu dotiahny matice a m usí ísť..
Mazda MX-5 Phoenix
Mazda MX-5 Phoenix
Ta nafta musí z pod matek doslova stříkat, nebo stačí jak prolíná ??
Točím, točím a nic, baterka ko.
Nahodil jsem FB P764, vše podle návodu a nechce se tomu.
Jo a utahoval jsem ten držák vstřikovače podle návaodu na 20Nm + něco víc a když utahuju matku na trubce tak se celý vstřikovač hýbe, to je normální? Podložky pod vstřik jsem dal nové.
Jo a utahoval jsem ten držák vstřikovače podle návaodu na 20Nm + něco víc a když utahuju matku na trubce tak se celý vstřikovač hýbe, to je normální? Podložky pod vstřik jsem dal nové.
Audi A3, ahf, egr off, S764, SW, GGU, AP podvozek, brzdy 288 mm
Já měl třeba zatuhlou jehlu v trysce. Po namočení trysek v naftě jsem nastartoval do 30 sekund.Mexikan píše:Ta nafta musí z pod matek doslova stříkat, nebo stačí jak prolíná ??
Mazda MX-5 Phoenix
Mazda MX-5 Phoenix