O1 motor AGrR nemá výkon, diag bez závad,filtry nové,,egr vyčištěný a těsní, auto jede jako bez turba a až ve 3000 otáčkách mírný zátah, váha vzduchu nová ale stejně při požadovaných 800mg ukazuje maximálně 560mg vyzkoušeno asi 8 ks, výfuk odpojený a turbo natlačí max 1580mb . nějaké nápady?
To samý mi dělal passat 1Z teď, prasklá hadice na turbu ta gumová,sice AGR to má jinak,ale hledal bych únik kolem turba,na sací straně!Ani to nesyčelo,nepískalo nic,turbo mrtvý jak u tebe!
Dnes vyčištěné komplet sání, nové hydra,kontrola hadic celé sací soustavy,nový ventil ovládání obtoku turba, vyzuální kontrola lopatek turba bez demontáže a stále beze změny hodnoty nízké
no to nevím přivezla mi to paní které auto zůstalo po manželovi a jezdí s tím už 2 roky bez výkonu jen se to prý zhoršilo tak že měla už i problém vyjet prudký kopec ,max na 2jku. turbo je při odpojeném výfuku mírně slyšet ale opravdu mírně ne jako karosa
Mě to přijde, že se to nekrmí naftou, díky tomu nízký tlak turba a úměrně tomu nizký průtok nafty.
Co mám zkušenost u AGR, tak i s vypojenou regulací turba, to padá do nouzáku až na dálnici od cca 110 km/h a vyšší, do tý doby 1/2/3 klidně rozjezdy na plný plyn a jednotka nouzový režim nezapne.
Mám podobný problém, octa se stejným motorem, turbo natlačí max 1.6 váha vzduchu dává méně, ale že by zas tak, aby nenatlačila turbo aspoň v určitej otáčkách. nemůžu vyřešit už tak rok.