Rozprodám Octavia 1U TDI,po nehodě..
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Rozprodám Octavia 1U TDI,po nehodě..
Ač nerad,tak rozprodám na díly svojí octu..Je po drobné nehodě mojí vinou,ujelo mi to v zatáčce a vzal jsem to prahem o obrubník,takže práh KO a podlaha zmuchlaná,je to na výměnu kastle..jelikož nejsou finance na opravu,tak jde na díly z důvodu velkých investic..
Doklady jdou na likvidaci - nechci pak být spojovaný s jiným autem..
Nějaký popis výbavy: motor ASV 81kW,vstřiky origo + BOSCH 764,převodovka EGS 5Q,xenony,ESP,RS nárazník s ostřiky,dešťový senzor,4x el. okna,el. + vyhřívaná zrcátka-obě velká,pevný sport. podvozek weitec -35mm obě nápravy,sedačky ze seatu TOPsport - hezký stav,3ramenný volant-nově obšitý s bicepsy,loketníí opěrka,RS křídlo-originál,zadní stěrač,alu kola LONG BEACH-pneu na dojetí,RS strop - TOP stav,zadní kotoučovka-nové desky a kotouče,Klíče vystřelováky - dvoutlačítko (nemám zámek do dveří jelikož mám záslepky a zámek jsem někde zašantročil),komfortka 799B,tempomat-kolíbka,výhřev sedadel (ovladač,kabeláž a si relé)..
Na prodej opravdu celé auto,takže pište co potřebujete,zatím je v celku,protože počasí nepřeje..
Nějaké ceny:
Motor - holý motor PRODÁN,příslušenství -ceny na dotaz..
Vstřiky 764 PRODÁNO
RS strop 6.000..
RS nárazník bez ostřiků 4.000 -PRODÁNO
Zadní vrata s křídlem a stěračem 2500
Sedačky s airbagy,bez výhřevu PRODÁNO
Xenony s paticema + blinkry 4500 - opravované držáky,jinak ok..
Palubní deska,airbeg spol.,jednotka,pásy 4500
Kapota bez masky - PRODÁNO
Zadní kotoučovka 2500
Zadní face lampy 1.000 + lišty 200
Zadní nárazník - výřez na koncovku 1.000
Volant 3ramínko s pytlem,nově obšitý PRODÁNO
Podvozek weitec - tlumiče + pružiny 4.000
Komfortka 799B 800
Klíče 2ks,spínačka PRODÁNO
Zrcátka 1.000 ks
Alu kola + znaky "nové logo škoda" 4500 - jeden disk lehce prasklý (není z nehody)
Řízení PRODÁNO
Blatníky PRODÁNO
atd..
Dotazy do SZ nebo na tel 720 204 704..
Drobnosti mohu zaslat poštou,zbytek pouze osobní převzetí v Jiříkově..
Pokusím se dát nějaké fotky,ale není moc času..
PROSÍM BEZ ZBYTEČNÝCH KOMENTÁŘŮ..kdybych měl jinou možnost,tak to nedělám.. Děkuji..
Doklady jdou na likvidaci - nechci pak být spojovaný s jiným autem..
Nějaký popis výbavy: motor ASV 81kW,vstřiky origo + BOSCH 764,převodovka EGS 5Q,xenony,ESP,RS nárazník s ostřiky,dešťový senzor,4x el. okna,el. + vyhřívaná zrcátka-obě velká,pevný sport. podvozek weitec -35mm obě nápravy,sedačky ze seatu TOPsport - hezký stav,3ramenný volant-nově obšitý s bicepsy,loketníí opěrka,RS křídlo-originál,zadní stěrač,alu kola LONG BEACH-pneu na dojetí,RS strop - TOP stav,zadní kotoučovka-nové desky a kotouče,Klíče vystřelováky - dvoutlačítko (nemám zámek do dveří jelikož mám záslepky a zámek jsem někde zašantročil),komfortka 799B,tempomat-kolíbka,výhřev sedadel (ovladač,kabeláž a si relé)..
Na prodej opravdu celé auto,takže pište co potřebujete,zatím je v celku,protože počasí nepřeje..
Nějaké ceny:
Motor - holý motor PRODÁN,příslušenství -ceny na dotaz..
Vstřiky 764 PRODÁNO
RS strop 6.000..
RS nárazník bez ostřiků 4.000 -PRODÁNO
Zadní vrata s křídlem a stěračem 2500
Sedačky s airbagy,bez výhřevu PRODÁNO
Xenony s paticema + blinkry 4500 - opravované držáky,jinak ok..
Palubní deska,airbeg spol.,jednotka,pásy 4500
Kapota bez masky - PRODÁNO
Zadní kotoučovka 2500
Zadní face lampy 1.000 + lišty 200
Zadní nárazník - výřez na koncovku 1.000
Volant 3ramínko s pytlem,nově obšitý PRODÁNO
Podvozek weitec - tlumiče + pružiny 4.000
Komfortka 799B 800
Klíče 2ks,spínačka PRODÁNO
Zrcátka 1.000 ks
Alu kola + znaky "nové logo škoda" 4500 - jeden disk lehce prasklý (není z nehody)
Řízení PRODÁNO
Blatníky PRODÁNO
atd..
Dotazy do SZ nebo na tel 720 204 704..
Drobnosti mohu zaslat poštou,zbytek pouze osobní převzetí v Jiříkově..
Pokusím se dát nějaké fotky,ale není moc času..
PROSÍM BEZ ZBYTEČNÝCH KOMENTÁŘŮ..kdybych měl jinou možnost,tak to nedělám.. Děkuji..
Naposledy upravil(a) RudisTDic dne 28 čer 2013, 12:39, celkem upraveno 5 x.
Octavia II RS
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
jo skoda ji, vzdycky se mi moc libyla.skoda ze nemas finance na preskladani na novou kastli.ale kdyz tak premyslim nad vecma stim spojene ani se ti vlaste nedivim.skoda ze ta kastle je tolik moc poskozena uz bych autu tolik neveril.zamrzi to ale neboj bude zase lip.
Skoda Octavia Combi 81kw turbo SHARAN 85KW