oct1 brzdy
Moderátoři: šulda, Moderátoři
oct1 brzdy
na octě 1 2003 s ABS mi málo brzdí brzdy. podtlak funguje krásně, ale pedál je furt takový měký. ve předu sem předělal brzdy na 288 a vyměnil i hadice.
zadek sem odvzdušnoval tak už 3x. před rokem byla dole zadní náprava a byly rozpojený hadice.
je možný že by z nějakého důvodu zůstával v zadních třmenech vzduch???
někdo říkal že sundává třmeny a natáčíje aby je líp odvzdušnil--- nikdy sem to nezkoušel. co je na tom pravdy???
Bratr má taky octu sice s bubny ale brzdí mu to líp, jen se dotkne brzd a člověk je přilepený na čelním skle.
chci jen aby to brzdilo aspon tak jak má, víc od toho nechcu
zadek sem odvzdušnoval tak už 3x. před rokem byla dole zadní náprava a byly rozpojený hadice.
je možný že by z nějakého důvodu zůstával v zadních třmenech vzduch???
někdo říkal že sundává třmeny a natáčíje aby je líp odvzdušnil--- nikdy sem to nezkoušel. co je na tom pravdy???
Bratr má taky octu sice s bubny ale brzdí mu to líp, jen se dotkne brzd a člověk je přilepený na čelním skle.
chci jen aby to brzdilo aspon tak jak má, víc od toho nechcu
u mě pomohlo odvzdušnění pomocí vagu,protože jakmile nepouštíš čerpadlo abs,tak to pořádně neodvzdušníš...kdybys chtěl návod jak,tak mi pošli sz...nevím,jestli to vyřeší tvůj problém,ale za pokus nic kromě kapaliny na dolévání nedáš
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
Jenze pokud nema vas tak se abs blbe odvzdusni kdyz neotevira ventily v abs. Ja to udelal tak ze jsem to odvzdusnil kdyz jsem nemel vas pres stroj na odvzdusneni nekolikrat aktivoval abs a pak znova a je to uplne krasny. Nebo si postupne otevirej odvzdusnovaky a at ti nekdo slape to taky jde.
-Superb 2 combi 2011 CFFB+MVolesko. Eibach -4cm 19"Aneto
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia
- Leon/kissiakos
- Aktivista
ja som mal podobny problem, menil som cele vedenie a repasoval brzdice .. 2x som vsetko odvzdusnil a belo to vseliake, ale slavsie ako pred tym .. ale pekne si vsetko sadlo a po nejakych 2000km mi to teraz brzdi 2x tak dobre ako stare.. som velmi spokojny.. cez VAG som vobec neodvzdusnoval..
Kissiakos - Matus/seat leon ASV/ASZ : kw-? / Nm - ? vacka 9,5 + 12mm + dssr 0,360 + sachs race performance ceramic + FMIC
Leon: http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... 160#533160
Leon: http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... 160#533160