dotaz na zapojeni podtlaku

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
MartinLoun
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

dotaz na zapojeni podtlaku

Příspěvek od MartinLoun »

Zdravim nemate nekdo schema na zapojeni podtlakovych hadic na passat B5 2.5 tdi nechtel vubec jet a na vagu psam silenosti s nasavanim zvduchu tahal nejakych 650g menil jsem hadice ale blbec jsem si nepoznacim jak maji byt zapojene a ted se tim nemuzu vubec domluvit.predem dekuji za pomoc
VW PASSAT VARIANT 04.2001 V6 2.5 TDI 4x4 Tip:3BG(B6), Varianta:SEAKNX, Motor:AKN - 110Kw, Automat tiptronic. Kola 17¨
leguan
Aktivista

Příspěvek od leguan »

Obrázek
Obrázek
Tiguan 2 2.0 tdi
slovacek.milos
Aktivista

Re: dotaz na zapojeni podtlaku

Příspěvek od slovacek.milos »

MartinLoun píše:Zdravim nemate nekdo schema na zapojeni podtlakovych hadic na passat B5 2.5 tdi nechtel vubec jet a na vagu psam silenosti s nasavanim zvduchu tahal nejakych 650g menil jsem hadice ale blbec jsem si nepoznacim jak maji byt zapojene a ted se tim nemuzu vubec domluvit.predem dekuji za pomoc
msíš pouřít tlačítko hledat http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... highlight=, naješ toho víc,

a neřešíš to trochu chaoticky? pišeš váha 65O pokud z váhy víc nedostaneš, tak zkoumej netěsnosti od váhy k turbu, váhu čisti, vyměn,dioda maf off, až ji dostaneš na 85O tak se starej o turbo ;)
MartinLoun
Přispěvovatel

slovacek.milos píše:
MartinLoun píše:Zdravim nemate nekdo schema na zapojeni podtlakovych hadic na passat B5 2.5 tdi nechtel vubec jet a na vagu psam silenosti s nasavanim zvduchu tahal nejakych 650g menil jsem hadice ale blbec jsem si nepoznacim jak maji byt zapojene a ted se tim nemuzu vubec domluvit.predem dekuji za pomoc
msíš pouřít tlačítko hledat http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... highlight=, naješ toho víc,

a neřešíš to trochu chaoticky? pišeš váha 65O pokud z váhy víc nedostaneš, tak zkoumej netěsnosti od váhy k turbu, váhu čisti, vyměn,dioda maf off, až ji dostaneš na 85O tak se starej o turbo ;)
jo jenze na volnobech na tahat nejakych 260g vzdchu a tahal 650g
VW PASSAT VARIANT 04.2001 V6 2.5 TDI 4x4 Tip:3BG(B6), Varianta:SEAKNX, Motor:AKN - 110Kw, Automat tiptronic. Kola 17¨
MartinLoun
Přispěvovatel

leguan píše:Obrázek
Obrázek
Dik tohle mam spravene zapojene spis mam probmem na leve strane jak je zapojeni erg ventili a podtlaku do sani jsou tam 2 elekricky ovladane ventily na jedem je napojen erg ventil na druhy ze saciho podrubi a pak jsou propojeny mezi sebou a napojeny na zasobnik podtlaku a tam nevim jak byli zapojeny
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

[quote="MartinLoun"]

asi egr off ne?
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“