Dík za postřehy
Fabia I 1.2 47kw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Fabia I 1.2 47kw
vim že jsem v diesel sekci
a ted k věci neřešil jste někdo že otáčky motoru během přeřazování klesají strašně pomalu nebo třeba se jede na jakýkoliv kvalt např.3000ot ubere se plyn a auto ještě tak 2-3sekundy drží otáčky a pak pomalu začnou padat dělá to jen za jízdy na místě ne, pamět prázdná, ABS to nemá ,plynový pedál reaguje klinule
Dík za postřehy
Dík za postřehy
603917329
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
slovacek.milos
- Aktivista
Re: Fabia I 1.2 47kw
mi přišel borec minulý táden že když sundá nohu z plynu tak se ještě otáčky mírně zvednou a pak padají ,co stím, všera večer ho přitáhli na laně nešlo nastartovat, taky HTP 12V.12skvarka píše:vim že jsem v diesel sekcia ted k věci neřešil jste někdo že otáčky motoru během přeřazování klesají strašně pomalu nebo třeba se jede na jakýkoliv kvalt např.3000ot ubere se plyn a auto ještě tak 2-3sekundy drží otáčky a pak pomalu začnou padat dělá to jen za jízdy na místě ne, pamět prázdná, ABS to nemá ,plynový pedál reaguje klinule
Dík za postřehy
altík valeo KO, uhlíky totál, kolektor vymletý, kontrolka dob svítila dal jsem druhý altík, něco najezdil a vše OK otáčky padají jak mají tak nevím
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
slovacek.milos
- Aktivista
já jeno tak jednu klapku která kdysi sála balík jsem vzal několikrát čističem a bylo to dobrí tak půl roku, jednou jsem ji vzal sprejem na klapky a ta dráha se začala jakoby rozpoštětkaskader píše:Ja som to vzal čističom na brzdy. Ale funguje to ako tak
odplul sajrajt a vše OK dráha čistá a klapka maká

no ale miloši já ten čistič klapek mám taky a to není určené na čistění toho potenciometru...je to dost agresivní kyselina a je to jen na tu kovovou klapku a domeček na rozpuštění toho černýho šmurajzu...ten potík beru jedině kontaktolem...každopádně zkusil bych tu klapku ještě jednou pořádně vyčistit,vymazat adaptační hodnoty a udělat zákl nastavení...nejlépe dvakrát za sebou....třeba se to umoudří...
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
-
slovacek.milos
- Aktivista
[quote="OťasTDi"]no ale miloši já ten čistič klapek mám taky a to není určené na čistění toho potenciometru...je to dost agresivní kyselina a je to jen na tu kovovou klapku a domeček na rozpuštění toho černýho šmurajzu...
já vím otas já vím, bylo na 2,O P 4O7 a já si šel nejprve ověřit kolik klapka stojí stávala desítku a nyní do čtverky vrakec 15OO tak jsem to risknul, nějaká špína nebyla vidět ale když se začala ta dráha rozpouštět tak jsem věřil v konec no bordel odpluj a já
však víš co zajižej když se ti něco takového podaří

ještě co bylo zajímavé tak jsou tam snad čtyři ty dáhy a sajraj se rozpustil jen na jedné ale brutálně
já vím otas já vím, bylo na 2,O P 4O7 a já si šel nejprve ověřit kolik klapka stojí stávala desítku a nyní do čtverky vrakec 15OO tak jsem to risknul, nějaká špína nebyla vidět ale když se začala ta dráha rozpouštět tak jsem věřil v konec no bordel odpluj a já
však víš co zajižej když se ti něco takového podaří
ještě co bylo zajímavé tak jsou tam snad čtyři ty dáhy a sajraj se rozpustil jen na jedné ale brutálně
Naposledy upravil(a) slovacek.milos dne 22 črc 2013, 17:28, celkem upraveno 1 x.