Peugeot 206 1.4 HDI 50 KW 8HZ za jazdy skape

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Black Jack
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Peugeot 206 1.4 HDI 50 KW 8HZ za jazdy skape

Příspěvek od Black Jack »

Auto za jazdy schcipne, je jedno pri akých otáčkach , začne ho dusiť a ide nepravidelne akoby nebola nafta. Nádrž plná, filter nový , po diagnostike vymenený snímač tlaku paliva. Z nádrže vybratý a skontrolovaný sací kôš - čistý. Vymenená jedna hadička od filtra k takej roztrojke kde je napojená aj taká pumpička - balónik. Nikde nevidno žiadne úniky paliva, všetko je suché. Zvláštne je že ak auto skape za jazdy po chvíli neustáleho štartovania a aj pumpovania naskočí a zas ide. Niekedy aj celý deň :-D bez problémov . Jediná priesvitná hadička ide od nejakej spojky prepadov z prepadom z čerpadla do spiatočky do nádrže. A tam vidno počas pumpovania spenenú naftu, bubliny a tak a to aj keď auto ide na voľnobeh a ja s pumpou len tak parkrát zatlačím. Sú tie bubliny v prepade normálne. Neviete niekto čo by to mohlo byť alebo čo by som mal ešte vyskúšať. Mal som auto nechané na voľnobeh aj hodinu a nezdochlo. A potom som sadol a šiel cca kilometer po rovine a kaput.
geo
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od geo »

změř tlak v rail při té závadě pokud padá udělej test přepadů zkontroluj regulátor tlaku.
Odpovědět

Zpět na „Peugeot“