Uprava na cca 165 až 190 koní
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Uprava na cca 165 až 190 koní
Zdravím protože mi na autě kleklo turbo rozhodl jsem se dat vetší dal jsem turbo 1749 Vb ARL chystám se na soft ale řekl jsem si že by se to turbo dalo víc využít když dá i trisky bylo mi doporučenou hflo-x-race-240 a rovnou mi bylo řečeno že pokud nedám větší intercooler že usmažím turbo máte s tim někdo zkušenost ?
Fmic na vbčko urcite udelej,se serii coolerem neuchladis,dal bych uz rovnou Race 520 v budoucnu nemusis pak trysky resit.
Ibiza TDi VP 300Hp 985kg
Best time Drag 402m -12.6sec 181km/H
INSTAGRAM - YOUTUBE : Vory tdi
http://m.youtube.com/channel/UC_y2zNpT2 ... ture=guide
Best time Drag 402m -12.6sec 181km/H
INSTAGRAM - YOUTUBE : Vory tdi
http://m.youtube.com/channel/UC_y2zNpT2 ... ture=guide
- martinsidlo
- Aktivista
-
- Přispěvovatel
kámo má 1664 příspěvků tak by to chtělo drobet úúúúúúctyTDI tech píše:Zase nejaky intelektualmartinsidlo píše:No,začal bych pravopisem!Vyser sa na pravopis, je to forum pre technicky zdatnych a zrucnych ludi. Toto forum necitaju basnici co pisu poeziu, ale velky chlapci co sa radi vrtaju v motoroch

:-@
Iba som uviedol veci na pravu mieru, pretoze toto ma vytaca do nepricetnosti. Este na SPS sme mali ucitela co ziakov chcel za kazdu cenu dat do muky. A ked uz nijak raz nemohol najst ziadnu chybu co sa tykalo obsahu odpovedi v pisomke na polozene odborne otazky tak zacal hladat pravopisne chyby len aby mohol nastruhat 5tky. Clovek si pripadal na odbornom predmete Technika pocitacov ako na diktate zo slovenskeho jazyka. Najlepsie natom bolo to, ze ten ucitel bol madar. Po slovensky mu to sice islo, ale vzdy do toho miesal madarsky prizvuk, na ten jeho odborny vyraz ze "negáácijóóó" (logická negácia) do smrti nezabudnem 

- martinsidlo
- Aktivista
Promiň,tazatel se ptá na jednoduché věci a ani to neumí napsat.Co tedy umí?TDI tech píše:Zase nejaky intelektualmartinsidlo píše:No,začal bych pravopisem!Vyser sa na pravopis, je to forum pre technicky zdatnych a zrucnych ludi. Toto forum necitaju basnici co pisu poeziu, ale velky chlapci co sa radi vrtaju v motoroch
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
-
- Aktivista
tak nějak.ale koukám,že v popisu dole máš nějaký nový autonejsem-naivka píše:kámo má 1664 příspěvků tak by to chtělo drobet úúúúúúctyTDI tech píše:Zase nejaky intelektualmartinsidlo píše:No,začal bych pravopisem!Vyser sa na pravopis, je to forum pre technicky zdatnych a zrucnych ludi. Toto forum necitaju basnici co pisu poeziu, ale velky chlapci co sa radi vrtaju v motoroch

asi jede