Kvalita čapov TRW
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Kvalita čapov TRW
Je vobec toto mozne ze za 3 mesiace odídu manzety na gulovych čapoch značky TRW?
poskodene manzety na gulových capoch
poskodene manzety na gulových capoch
EX......Seat Altea XL 2007 >>> 1.9 77kW PD BLS, DPF-ON...
Škoda Karoq Style+ 2018 >>> 1.5 TSI 110kW DADA >>> 7AT DQ200
Škoda Fabia Elegance 2008 >>> 1.9 TDI 77kW BSW
Škoda Karoq Style+ 2018 >>> 1.5 TSI 110kW DADA >>> 7AT DQ200
Škoda Fabia Elegance 2008 >>> 1.9 TDI 77kW BSW
K těm čepům, ve fabrice se k jejich výrobě používá materiál z číny, indie atd. prostě šmejd, další věc je že např. vyučený strojař z praxí pracuje na montáži a pekař na obráběcích strojích a k tomu mu dělá předáka chlápek kterej je vyučenej jako švadlenka, spousta mistrů je na tom podobně, řiťolezetcví do nadřízených je jejich nejkvalitnější práce a jejich nadřízení vyžadují kázeň, pořádek a hlavně vyplněnou dokumentaci který je kýbl + vysokou produktivitu a to vše ne v zrovna ideálním prostředí (hlavně léto), i když tam přijdeš po několika letech práce na nástrojárně a seš zvyklej pracovat precizně a kvalitně tak tě ten systém za pár let sešrotuje, prostě k zblití
Až je budu potřebovat do svýho auta tak si je sám komplet vyrobím a ukradnu 

Člověk se pořád učí.
každopádně dle mého názoru už není TRW to co bývalo...už jsem se několikrát u více komponentů zklamal a pomalu opouštím tuhle značku...nevím,jestli třeba není možné,že mají do prvovýroby kvalitní díly,které osazují na nová auta a ty drží a pak do druhovýroby pouští šunty,nebo mají problém s nějakýma čínskýma přebalama,ale prostě už tahle značka pro mě není top...leda to koupit v autorizáku
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
-
- Přispěvovatel
ta istá skusenost.... 3 mesice a 3000km a cepy drželi ale prachovky hin.... zrovna jsem mnenil rížení,tak jsem dal moog.... loemforder zrovna nemneli.. 

zopár vecí na O1 combi 81kw AHF (tmavě modrá) ešte na predaj http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... highlight= +komplet B5 sedan 98,1.8T 110kw automat je na ND http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... highlight=
stanekjozef@gmail.com
stanekjozef@gmail.com
re
přesně dával sem trw a gumičky do půl roka v prdeli.tak nevím podle mě jak se to jednou vymění je konec origo vydržel 10let a pak už se to mění co ě roky 

bejvalo :vw bora variant highline 1.9tdi 85kw
vw multivan t5 2.5tdi+chip 15%
nyní vw sharan 1.9tdi 96kw+chip 20%
vw multivan t5 2.5tdi+chip 15%
nyní vw sharan 1.9tdi 96kw+chip 20%
nedávno jsem dával komplet přední nápavu na A6 2005 od LMO a pán najel 12tkm a spodní zadní rameno čep KO a horní ramena potrhané a odpařené silentbloky,tak ono LMO a LMO
to má cenu 

OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO 
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.

T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.