Jak se vyhnout placení pokuty za rychlost.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Jak se vyhnout placení pokuty za rychlost.
Ahoj je to sice v rubrice oftopic ale myslím, že to bude zajímat více lidí. Auto mám napsané na kámoše. A teď mu došel dopis s fotkou z radaru. Jel jsem málo přes 60 a chcou litr. Jak se dá tomu vyhnout? Máte nějaký trik když už nefunguje osoba blízká?
Nebo odkaz na nějaké stránky kde se tomuto tématu věnují? Díky
Škoda felicia 1.9D
http://neviditelnypes.lidovky.cz/p_spol ... ecnost_wag
osoba blízká II a osoba mrtvá (pro drsňáky) by teoreticky fungovat mohla. Jen jestli by to mohl někdo potvrdit. Zajímalo by mě to také.
osoba blízká II a osoba mrtvá (pro drsňáky) by teoreticky fungovat mohla. Jen jestli by to mohl někdo potvrdit. Zajímalo by mě to také.
Naposledy upravil(a) marthass dne 26 srp 2013, 20:58, celkem upraveno 1 x.
Ked sa to zavadzalo tak som cital radu typu, uviest uplne konkretnu adresu a vymyslene meno cloveka z najekej exotickej krajiny (blizky vychod, afrika, ázia). Po takejto informacii musia uradnici dotycneho kontaktovat. Je predpoklad, ze sa pri tom zacyklia a vzdaju to.
Passat Variant B5 99, AFN 81kW
-
slovacek.milos
- Aktivista
v první řadě si promysli jaký je tvůj kamarád tvrdák a do jaké míry přemýšlí co kdyby, pokud ¨je posera dej mu litr vymluví se na osobu blízkou a nebudou body
pokud se cítíte oba tak zkuste co radí marthass
v praze jsou chytřejší nedávají litr ale třeba dvě kila, inkasovat méně znamená někdy vydělat více
pokud se cítíte oba tak zkuste co radí marthass
v praze jsou chytřejší nedávají litr ale třeba dvě kila, inkasovat méně znamená někdy vydělat více
-
slovacek.milos
- Aktivista
marku a jezdíš podle předpisůMarek77 píše:Jednoduchý recept, jak neplatit pokuty za rychlost existuje už mnoho a mnoho let.
JEZDI PODLE PŘEDPISŮ !!!
já ne
pás požívat nemusím,
na mobil mám holící strojek,
rychlost jízdy v obci překračuji pravidelně, alkohol v krvi tako moc neřeším ale je malý, technický stav ten taky neřeším, řidíčák mám 35 let a zatím žádný průser, jsem občan české republiky se se vším co mi stojí v cestě se snažím vymrdat
-
slovacek.milos
- Aktivista
lukáši já jel jednou z děčína s vozíkem a kolega řídil, jeli jsme přes prahu a to bylo pořád 6O 3O a tonda vali 9O mu říkám jed podle těch značek dosnaneme pokutuLuke10 píše:Bohuzel v nekterych pasazich silnic se proste "neda" jezdit pomaleji. 60 - 70km/h by tomu sluselo vice.... to uz je normalnejsi rychlost a ne jako 50km/h. Nechaji jet cloveka klidne temer mimo mesta stale 50km/h i kdyz nikde nic neni baraky nic
tonda hlásí jedu dobře jak všichni ostatní,

Hlavně prosím nezamořujte vlákno moralistickými nesmysly jako jezděte podle předpisů atd., plaťte si co máte atd....naprdět!
Tady ty vychytávky beztak fungují hlavně jen na zákeřné MP švestky nebo na inkastní měřící brány.
Navíc jezdít 50/90 nebo jinak striktně podle značek ŘDS, tak mi hrábne a nejen mě. Všechno je rychlostně a preventivně nastavený na minulé století a na trabanty a škody 105l a řidiče 70 a více let. Dnešní auta to je úplně někde jinde. Takže ačkoliv člověk se v 99 procentech snaží to dodržovat, tak občas to někde ujede. Nota bene jaká je hrozba jet 60km/h a platit za to litr? Někde 60km/h dokonce tolerují, jinde za to dají 500,-Kč.
Dokud to bude v duchu inkasního systému a opět zvýhodňování bohatých, tak právo nevypovídat je super.
Takže když už tady to vlákno je, tak ať tu jsou relevantní odpovědi.
Dííííík
Tady ty vychytávky beztak fungují hlavně jen na zákeřné MP švestky nebo na inkastní měřící brány.
Navíc jezdít 50/90 nebo jinak striktně podle značek ŘDS, tak mi hrábne a nejen mě. Všechno je rychlostně a preventivně nastavený na minulé století a na trabanty a škody 105l a řidiče 70 a více let. Dnešní auta to je úplně někde jinde. Takže ačkoliv člověk se v 99 procentech snaží to dodržovat, tak občas to někde ujede. Nota bene jaká je hrozba jet 60km/h a platit za to litr? Někde 60km/h dokonce tolerují, jinde za to dají 500,-Kč.
Dokud to bude v duchu inkasního systému a opět zvýhodňování bohatých, tak právo nevypovídat je super.
Takže když už tady to vlákno je, tak ať tu jsou relevantní odpovědi.
Dííííík
Naposledy upravil(a) marthass dne 26 srp 2013, 20:42, celkem upraveno 1 x.
-
slovacek.milos
- Aktivista
a ta osoba co měla auto vypičený bude za volantem vyfocená jak svatý obrázekx-man píše:řekne, že auto půjčil a komu, tak splní svojí povinost nahlásit to.
Ta osoba, která ho měla půjčený se už může vymluvit, že to půjčila osobě blízké.
Vymlouvání na osobu blízkou nemůže majitel auta, ale další osoba už jo na ní už se to nevztahuje:)
i ty najivko
zazvoní jen zvonec a pojádky je konec

Naposledy upravil(a) slovacek.milos dne 26 srp 2013, 20:45, celkem upraveno 1 x.
To se mi líbí. Je to odzkoušené a neprůstřelné?x-man píše:řekne, že auto půjčil a komu, tak splní svojí povinost nahlásit to.
Ta osoba, která ho měla půjčený se už může vymluvit, že to půjčila osobě blízké.
Vymlouvání na osobu blízkou nemůže majitel auta, ale další osoba už jo na ní už se to nevztahuje:)
Aby mi pak místo litru nedali 10. Jel jsem v obci na rovince kde nebyly žádné baráky v Lysé nad Labem 61 km a došel litr. Jsou to zoufalci.
Škoda felicia 1.9D
Fotky jsou velmi špatný. Rozhodně nejde vidět můj xicht.slovacek.milos píše:a ta osoba co měla auto vypičený bude za volantem vyfocená jak svatý obrázekx-man píše:řekne, že auto půjčil a komu, tak splní svojí povinost nahlásit to.
i ty najivko
Škoda felicia 1.9D
-
slovacek.milos
- Aktivista