Výměno!Brembo4píst.brzdiče+plovoucí kotouče+adaptéryO1RSapod

Inzeráty k archivaci. Pro nové prodeje po 15.10.2018 použijte prosím sekci "Prodám"

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Zamčeno
mhubARL
Nováček
Odpovědi: 0

Výměno!Brembo4píst.brzdiče+plovoucí kotouče+adaptéryO1RSapod

Příspěvek od mhubARL »

Vyměním tyto Brembo 4píst. brzdiče s plovoucími kotouči 312x25mm, pro 5x100 s adaptérem pro "velké" těhlice ala Octa1RS....
za
adekvátní ~345mm (+/- nějaký mm...) 4+ pístkokový přední brzdový kit pro "velké těhlice" O1RS nebo pro těhlice Leon CupraR (jsou "trochu" jiné....) atd... s případným doplatkem.
Brzdy jsou velmi málo jeté, ve výborném stavu, od koupě od lukes46 byly zamčené ve skříni.

Nabízejte prosím jen kvalitní značkové bzdy, nebo případně osvědčená OEMka, Kábrtovo bláto neberu!

Pro výměnu počítejte s protihodnotou kitu 16ooo,- .
Případný rozdíl v ceně doplatím.

Samotné nejsou na prodej, jen výměna!! Pokud nemáte co měnit, nepište mi, nepotřebuji je prodat, chci VĚTŠÍ BRZDY! =))) Klidně mi kupte kit od XYZ, já vám dám jako protihodnotu tyhle bremba a doplatím rozdíl ;) ...

Jedná se o kompletní kit (2x brzdič, 2x adaptér, 2x pancéřová hadice, původní Brembo kotouče s 50% deskami ICER na zimní ježdění)
+
nové plovoucí kotouče od JP Pavlíček výfuky (žádný Kábrt!) najeto 600 Km + desky Ferodo DS2500.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Více info v PM/SZ, pokud vám jsou povědomé, jedná se o tento kit: http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... 6984415ac8
Naposledy upravil(a) mhubARL dne 28 srp 2013, 23:01, celkem upraveno 2 x.
_MHUB_____
djsbulva
Přispěvovatel

Příspěvek od djsbulva »

To nevím co máš proti Kábrtovi,sám si určitě jeho věci neměl a taď ho tady budeš pomlouvat.Nemysli si že brzdy XYZ je nějaká výhra.
mhubARL
Nováček

Příspěvek od mhubARL »

--- Vyměněno, děkuji, vlákno je možné uzamknout ---

Ad. Kábrt - modří vědí =))) .........
_MHUB_____
luke.bean
Přispěvovatel

Příspěvek od luke.bean »

dělal jsem dost věcí od MD na to , abych veděl že to je kšunt a výrobce se dalšíma upravama svých výrobků nechce dál zabývat (LOL) (LOL)
mhubARL
Nováček

Příspěvek od mhubARL »

(rofl) (crazy)
_MHUB_____
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

kábrtvo věci stály za prd už kdy se ladily 120ky a favority. pochybuju že se něco zlepšilo
mhubARL
Nováček

Příspěvek od mhubARL »

(offtopic)

Chlapi, ja to nechtel rozmazavat, kazdy, kdo nekdy prisel do nejakeho kontkatu s Kabrtem, jeho pristupem a jeho vyrobky vi o co se jedna.
Neni treba o tom vice psat ;)

Sve brzdy jsem uz vyresil, tak zde prosim uz nepiste, dik :)
_MHUB_____
Zamčeno

Zpět na „[Prodám - starý bazar do 15.10.2018]“