Zdravim všechny a chci poprosit o rady a zkušenosti. Hodlam před zimou pořídit SUV a rozhoduju se mezi BMW X5 3.0D a Touaregem 2.5Tdi. Na auto mam připraveno cca 220 tisíc, takže vim, že za ty prachy to nebudou ty TOP kousky. Tak se chci zeptat někoho zkušeného, které auto je spolehlivější, jaká je reálná spotřeba a další rady. Děkuju
To je mi jasný, že ten Tuareg nebude žádná střela, ale snad by to nebylo tak hrozný když bych ho nechal chipnout. Občas si od bráchy půjčuju renče s 3.0 tdi, to je taky celkem lenoch, ale to mi moc nevadí.
R5 tdi v turku je najhorsi diesel motor,ktorý tam kedy bol montovaný... http://auto.pravda.sk/jazdene-auta/clan ... 25-r5-tdi/ presne to sa stalo kamosovy tento rok. a to pred 12timi mesiacmi menil koplet skrutenu hlavu,ked prenikala voda do oleja.... auto mal asi 15mesiacov. kupil 2004/12tis evry a predal pred 3mi mesiacmi za 5000e so zadretým motorom. Za mna x5, koncern nekoncern....
Tak do Tuaregu tedy nepujdu a LPG nechci ( mam s tim špatné zkušenosti). Ještě jsem se byl kouknout na Mercedes ML 270, jelo pěkně a hlavně mě příjemně překvapila spotřeba. Má někdo nějaké zkušenosti a rady k MLku?
r.aven píše:Tak do Tuaregu tedy nepujdu a LPG nechci ( mam s tim špatné zkušenosti). Ještě jsem se byl kouknout na Mercedes ML 270, jelo pěkně a hlavně mě příjemně překvapila spotřeba. Má někdo nějaké zkušenosti a rady k MLku?
r.aven píše:Tak do Tuaregu tedy nepujdu a LPG nechci ( mam s tim špatné zkušenosti). Ještě jsem se byl kouknout na Mercedes ML 270, jelo pěkně a hlavně mě příjemně překvapila spotřeba. Má někdo nějaké zkušenosti a rady k MLku?
Jaká byla ta spotřeba, když tě to tak překvapilo?
škoda octavia ASZ + chip - Prodáno
VW Passat BMR => BMN + DPF OFF + chip = Asi 200 Poníků.. - Chvála bohu prodáno... Nejhorší auto co jsem kdy měl...
Mel jsem s autem na lpg bouracku a kdyz jsem se probral, tak vsichni stali hoodne daleko a jen koukali co bude. Ani hasicum se k autu moc nechtelo. Od te doby do auta s lpg nevlezu. Jinak mi plyn usetril spoustu penez a najezdil jsem na nej haldu km.