ne me se libila chemicko-technická reakce by me zajimalo co to je:-)
jinak dle meho laickeho nazor to jen "odmasti" a spali to v motoru..ale mo se mi nechce verit, ze to s motorem nic neudela, kdyz bude spalovat tohle svinstvo..to jsem spis pro to, to rozebrat a vycistit sani zvlast...
Tak zní to hezky, ovšem zajímala by mě účinnost v reálu. Navíc ty sračky prolezou motorem, což mě moc dobrý nepřipadne. Nechce někdo udělat test na svym autě???
No jak píše Pafka... v Brně na autotecu to ukazovali a fachčilo to.
A vzhledem k tomu, že mi pašík občas na neutrálek předvede malé zemětřesení tak to možná testnu. VAGos nic nepíše, silentbloky motoru jsem vyměnil, palivový filtr též , tak už nevím Kdyby byl chycenej vstřik tak by mi to dělalo pořád( si myslím ). Takže jedinou možnost vidím ve vyzkoušení zázračné procedůry. Sám si vyčistit vstřiky netroufnu,bo jsem laický kopyto a stejně nemám kde. Ovšem kdyby se našel někdo v Praze, bo v blízkém západním okolí, rád bych ho nechal se mi v tom pošťourat. Mám nalítáno 132t km.
pafka píše:když budete číst pořádně, tak se dočtete, že se ten karbon přemění, v plyn, a opravdu to funguje, několikrát to předváděli na autotecu v Brně
Předváděli to, vzpomínám si na to. Ale obavy celkem chápu...
..někdo se obětovat musí. Ale nejdřív si tam musím brknout a zeptat se jaké mi daj záruky že se od nich nebudu muset vézt na odtahovce
Hned teď to sice nebude, bo musím makat a času je málo ale hned jak ho chvilka bude tak se tam ukážu a pak VÁS budu mile rád informovat
Jinak stále platí má poptávka po šikovném chlapíkovi...nebo ženštině..jenž by mi třeba pomohli i jinou cestou