Keďže je môj Koleka tak trošku blázon do tuningu tak ma nahovoril aby som investoval a spravil to zo všetkým. Autu som venoval všetok čas chcel som ho mat čo najrýchlejšie spravene a voziť sa na ňom no lenže nejde všetko tak plynule ako by si to človek predstavoval .
Ako prvé som na aute zreparoval podvozok výmena ložisiek, homokynetickych kĺbov, stabilizatorv, silentblokov a výškovo nastaviteľný podvozok.

Na silentblokoch som nechcel šetriť tak som kúpil powerflexi dúfam že sa osvedčia
Podvozok bol zrepasovany bolo na rade spraviť niečo s interiérom. Neviem prečo dávali do audin taký modrý interiér nebola radosť sa nato pozerať bolo to treba prerobiť. Interiér musel isť von tak či tak koli Dinamatu .

Auto som komplet odstrojil a pripravil na cestu ku klampiarovi bolo treba vyhladiť par vráso

Audinka mala pekne rovne línie boli treba ešte jedna zmena, zmena farby bolo ťažké vybrať farbu. Farba mala byť červena len ten správny odtieň som nevedel nakoniec som vybral ferari červenú. Myslím že sa vydarila posúďte samy.

Kým bolo auto u klampiara a lakernika doma sa pracovalo na realizovaní hudby a interiéru. Hovorilo sa o kvalitnej hudbe tak sme sa snažili dať dokopy kvalitu a dobru cenu. Reproduktory sú značky Ground zero a zosilnovače MacAudio. 4basaky v predu plus 2 vyškače , v zadu 2 basaky plus 2 Vyškače v kufri 2 subwoofer RMS 500W plus dva koaksialne repraky. Toto všetko bolo treba zakomponovať do tapacirov auta. Chcelo to veľa času, trpezlivosti a dobrých nápadov.

Laminátovať, Laminátovať, Laminátovať

Gitovať, Brúsiť, Gitovať, Brúsiť, Gitovať, Brúsiť. Ťažká práca ale výsledok bol viac menej uspokojujúci.

Modru prístrojovú dosku som prečalúnil na čiernu a tapaciri dverí na červeno-čierne s troškou karbónu.

Konečne som si našiel trochu času na vyrobenie zadneho difuzora a vyfuku

Kolesa Audi RS4 pasuju tam len skoda ze maju velke ET

A3 nie je ešte dokončená chýbajú mi nárazníky. Predný je zvarený z dvoch a k zadnému je dovarených 7cm. lakernikovy trvá trošku dlhšie ma na nárazníkoch veľa gitovania tak sňať sa dočkám. Všetky veci a detaili boli konzultovane s KTG Desing a patri mu veľká vďaka.