ide mi slabo klíma-CLIMATRONIC
Moderátoři: šulda, Moderátoři
ide mi slabo klíma-CLIMATRONIC
Ahojte,dnes som si pustil klímu,ale strasne slabo ide,to znamena,ze na AUTO ide len o malicko chladnejsi vzduch ako ked mam ECON. Klimu som dal otlakovat-OK,stava do kompresoru - OK,ventilator sa kruti takze vraj asi bude nieci iba si spinanim-nepocut ze by zopla? Mal s tymto niekto uz problem? Bude potrebne davat kompresor von alebo je KO?
Naposledy upravil(a) lubomt dne 09 čer 2007, 22:28, celkem upraveno 1 x.
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
Re: ide mi slabo klíma
kabinový filtr OK?lubomt píše:Ahojte,dnes som si pustil klímu,ale strasne slabo ide,to znamena,ze na AUTO ide len o malicko chladnejsi vzduch ako ked mam ECON. Klimu som dal otlakovat-OK,stava do kompresoru - OK,ventilator sa kruti takze vraj asi bude nieci iba si spinanim-nepocut ze by zopla? Mal s tymto niekto uz problem? Bude potrebne davat kompresor von alebo je KO?
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
-
sharik4x4
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Kompresor bych ven nedával,to je to poslední.Zkontroluj kabin.filtr a pak bych změřil jak tlakuje komresor přes budíky.Jestli provozní tlak OK.Pokud by tlačil málo tak pak teprve je jistota,ze je KO. 
Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
malo chladiva....aj ked su tlaky v poriadkulubomt píše:Ahojte,dnes som si pustil klímu,ale strasne slabo ide,to znamena,ze na AUTO ide len o malicko chladnejsi vzduch ako ked mam ECON. Klimu som dal otlakovat-OK,stava do kompresoru - OK,ventilator sa kruti takze vraj asi bude nieci iba si spinanim-nepocut ze by zopla? Mal s tymto niekto uz problem? Bude potrebne davat kompresor von alebo je KO?
maros
Rozumieme Vášmu autu
+421903905655
Rozumieme Vášmu autu
+421903905655
jasnacka,novy,najazdil som 1.000km a teraz som par dni nezapinal climu,pred par dnami fachala normalneváha píše:kabinový filtr OK?lubomt píše:Ahojte,dnes som si pustil klímu,ale strasne slabo ide,to znamena,ze na AUTO ide len o malicko chladnejsi vzduch ako ked mam ECON. Klimu som dal otlakovat-OK,stava do kompresoru - OK,ventilator sa kruti takze vraj asi bude nieci iba si spinanim-nepocut ze by zopla? Mal s tymto niekto uz problem? Bude potrebne davat kompresor von alebo je KO?
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
ved som pisal,ze dnes mi to chlapik meral,co mi plnil klimu,chladiva je dost,aj tlak v sustave je taky ako ma bytmaros4341 píše:malo chladiva....aj ked su tlaky v poriadkulubomt píše:Ahojte,dnes som si pustil klímu,ale strasne slabo ide,to znamena,ze na AUTO ide len o malicko chladnejsi vzduch ako ked mam ECON. Klimu som dal otlakovat-OK,stava do kompresoru - OK,ventilator sa kruti takze vraj asi bude nieci iba si spinanim-nepocut ze by zopla? Mal s tymto niekto uz problem? Bude potrebne davat kompresor von alebo je KO?
pripada mi to skorej akoby ho nespinalo alebo co. Lebo zapnem AUTO a nic sa neudeje,ani na moment nepoklesnu otacky motora...
- patrik.kloucek
- Aktivista
Asi zle čítam ale nevidím, či si pýsal ale skús diagnostyku tam aj je pekne videť, či zopína klímu. Ten Filter skús dať úplne do Riti len na skúšku. Skús ďalej pozreť, či Ti Nebliká Display na klíme keď Zapneš klúčik. Potom napíš 
Ešte, že existujú benzíny ináč by boli mechanici bez roboty
preto mám 911 Turbo
:DD
ako ti zmeral ci je dost chladiva?lubomt píše:ved som pisal,ze dnes mi to chlapik meral,co mi plnil klimu,chladiva je dost,aj tlak v sustave je taky ako ma bytmaros4341 píše:malo chladiva....aj ked su tlaky v poriadkulubomt píše:Ahojte,dnes som si pustil klímu,ale strasne slabo ide,to znamena,ze na AUTO ide len o malicko chladnejsi vzduch ako ked mam ECON. Klimu som dal otlakovat-OK,stava do kompresoru - OK,ventilator sa kruti takze vraj asi bude nieci iba si spinanim-nepocut ze by zopla? Mal s tymto niekto uz problem? Bude potrebne davat kompresor von alebo je KO?
maros
Rozumieme Vášmu autu
+421903905655
Rozumieme Vášmu autu
+421903905655
- woodman007
- Přispěvovatel
malo chladiva....aj ked su tlaky v poriadku[/quote]
ved som pisal,ze dnes mi to chlapik meral,co mi plnil klimu,chladiva je dost,aj tlak v sustave je taky ako ma byt[/quote]
ako ti zmeral ci je dost chladiva?[/quote]
Presne tak, napln zmeris jedine tak, ze to odsajes a znova naplnis. Budiky ti tlak ukazou i pri malem mnozstvi
ved som pisal,ze dnes mi to chlapik meral,co mi plnil klimu,chladiva je dost,aj tlak v sustave je taky ako ma byt[/quote]
ako ti zmeral ci je dost chladiva?[/quote]
Presne tak, napln zmeris jedine tak, ze to odsajes a znova naplnis. Budiky ti tlak ukazou i pri malem mnozstvi
Zetor 3011
ok,skusim.Chladiva tam dal nejako 1kg,takze keby uniklo,je jasne ze je aj slaby tlak v sustave.Display neblika.Asi tobude v spínaní