KWP2000 flasher
Moderátoři: šulda, Moderátoři
KWP2000 flasher
chtel bych se zeptat jestli kdyz si poridim tenhle kabel
http://www.cardiag.cz/chiptuning/kwp200 ... chipy.html jestli bude umet z uz precipovanyho auta vytahnou mapu, ulozit ji a znova nahrat na jiny auto? predem dekuji za odpoved
http://www.cardiag.cz/chiptuning/kwp200 ... chipy.html jestli bude umet z uz precipovanyho auta vytahnou mapu, ulozit ji a znova nahrat na jiny auto? predem dekuji za odpoved
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
- chucky
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
bože bože... podle tvých příspěvků soudím, že o autech víš velké kulové.danone píše:myslite ze tie upravene chipi su dobre? Da sa s tym nieco pokazit?pojde to na octu 1.8T 2001? co k tomu este treba okrem notebooku?
za
a) pokud nemáš zkušenosti s diagnostikou, kwp pro tebe bude španělská vesnice, nehledě na různé vytahování pojistek a immo ochran řj.
b) pokud se něco při přehrávání software nepovede, už si s jednotkou sám neporadíš, a auto zustane nepojizdné. s druhou jednotkou ho nerozchodíš, protože nejsi vybaven diagnostikou.
c) kwp2000 je řešení pro dieselové motory edc15
d) čip na 1,8turbo tam nebude
e) zhruba vím o jaké úpravy se v této nabídce jedná, a můžu říct, že není o co stát...
tudíž jedna rada na závěr. než něco koupíš, něco si o tom přečti...
měl by jsi mi poděkovat, protože jsem ti ušetřil nejedno velké zklamání

EDIT: všiml jsem si že tu jsou dva autoři, takže pro hanz...
ve většině případů nebude realné vytáhnou "mapu" z již upraveneho auta a nahrat ji do jineho, když ani nebudeš schopen zjistit označení jednotek a jednotlivych softwarovych verzi.
vw passat tdi pd 180ps/420nm
-
- Přispěvovatel
To:Chucky
co se může pokazit pri nahravání sf.do řj? mam multiflascher EDC15/16 občas nejaky auto přehraju upravenym sf. čeho se mam vyvarovat popř jak z to potom zprovoznit? 

VW SHARAN
Fabie 1.4 TDI mvolesko soft
Fabie 1.4 TDI mvolesko soft
ja jsem vybavenej diagnostikou ja jsem jenom myslel kvuli tomu abych nemusel tahat dva kabely tak jestli se pripojim pres jeden kabel. ale nez delat nejaky HW upravy tak radsi budu mit hold dva kabely na pripojeni. Amater primo nejsem ale zkusenosti prehravani softu mam jen s orig WV softem pres VAS. Takze rikas kdyz neni na tech upravach o co stat koupit jenom kablik se softem(tim usetrit par tis.) a radsi "hledat" auta s "dobrym" chipem?
Hany12 píše:ja jsem vybavenej diagnostikou ja jsem jenom myslel kvuli tomu abych nemusel tahat dva kabely tak jestli se pripojim pres jeden kabel. ale nez delat nejaky HW upravy tak radsi budu mit hold dva kabely na pripojeni. Amater primo nejsem ale zkusenosti prehravani softu mam jen s orig WV softem pres VAS. Takze rikas kdyz neni na tech upravach o co stat koupit jenom kablik se softem(tim usetrit par tis.) a radsi "hledat" auta s "dobrym" chipem?

Nejde li to silou, použij ješte větší kladivo aneb nejde li to pajkou pouzij autogen
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele: