KWP2000 flasher

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Hany12
Nováček
Odpovědi: 0

KWP2000 flasher

Příspěvek od Hany12 »

chtel bych se zeptat jestli kdyz si poridim tenhle kabel
http://www.cardiag.cz/chiptuning/kwp200 ... chipy.html jestli bude umet z uz precipovanyho auta vytahnou mapu, ulozit ji a znova nahrat na jiny auto? predem dekuji za odpoved
chiptuning
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chiptuning »

z upraveneho auta samozdrejmne umi nacist obsah cele flashky / ne jen nejake konkretni mapy /a ten jde nahrat do jine jednotky / stejne /
samozdrejmne jen u jednotek co kwp 2000 podporuje :P
Hany12
Nováček

Příspěvek od Hany12 »

takze by si tenhle kabel doporucil? a jak je to kdyby jsem chtel tenhle kabel pouzivat jako diagnosticky treba na Vag com nebo i jiny s VAG programu.? pojede me po tom?
vwphun
Přispěvovatel

Příspěvek od vwphun »

Hany12 píše:takze by si tenhle kabel doporucil? a jak je to kdyby jsem chtel tenhle kabel pouzivat jako diagnosticky treba na Vag com nebo i jiny s VAG programu.? pojede me po tom?
Ne, tento kabel nelze použít, bez dalších hw úprav, s vag-com, ani jiným vag sw. Pouze kwp2k.
danone
Sběrač informací

Příspěvek od danone »

myslite ze tie upravene chipi su dobre? Da sa s tym nieco pokazit? (noteeth) pojde to na octu 1.8T 2001? co k tomu este treba okrem notebooku?
chucky
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chucky »

danone píše:myslite ze tie upravene chipi su dobre? Da sa s tym nieco pokazit? (noteeth) pojde to na octu 1.8T 2001? co k tomu este treba okrem notebooku?
bože bože... podle tvých příspěvků soudím, že o autech víš velké kulové.

za

a) pokud nemáš zkušenosti s diagnostikou, kwp pro tebe bude španělská vesnice, nehledě na různé vytahování pojistek a immo ochran řj.

b) pokud se něco při přehrávání software nepovede, už si s jednotkou sám neporadíš, a auto zustane nepojizdné. s druhou jednotkou ho nerozchodíš, protože nejsi vybaven diagnostikou.

c) kwp2000 je řešení pro dieselové motory edc15

d) čip na 1,8turbo tam nebude

e) zhruba vím o jaké úpravy se v této nabídce jedná, a můžu říct, že není o co stát...

tudíž jedna rada na závěr. než něco koupíš, něco si o tom přečti...

měl by jsi mi poděkovat, protože jsem ti ušetřil nejedno velké zklamání ;)

(hm)

EDIT: všiml jsem si že tu jsou dva autoři, takže pro hanz...

ve většině případů nebude realné vytáhnou "mapu" z již upraveneho auta a nahrat ji do jineho, když ani nebudeš schopen zjistit označení jednotek a jednotlivych softwarovych verzi.
vw passat tdi pd 180ps/420nm
danone
Sběrač informací

Příspěvek od danone »

a) Dik
b) diagnostikou vybaveny som
c) skusenosti s nou nemam
d) neziadal som ta aby si sudil ze co viem o autach. ja niesom automechanik ani autoelektrikar a do autoelektriky sa nevyznam, tak som sa informoval lebo ma ten kabel zaujimal.
Rasto
Přispěvovatel

Příspěvek od Rasto »

ale poradil ti dobre ;)
VW Multivan T5
danone
Sběrač informací

Příspěvek od danone »

ved som PODAKOVAL :)
Jirka Kužel
Přispěvovatel

To:Chucky

Příspěvek od Jirka Kužel »

co se může pokazit pri nahravání sf.do řj? mam multiflascher EDC15/16 občas nejaky auto přehraju upravenym sf. čeho se mam vyvarovat popř jak z to potom zprovoznit? (LOL)
VW SHARAN
Fabie 1.4 TDI mvolesko soft
Hany12
Nováček

Příspěvek od Hany12 »

ja jsem vybavenej diagnostikou ja jsem jenom myslel kvuli tomu abych nemusel tahat dva kabely tak jestli se pripojim pres jeden kabel. ale nez delat nejaky HW upravy tak radsi budu mit hold dva kabely na pripojeni. Amater primo nejsem ale zkusenosti prehravani softu mam jen s orig WV softem pres VAS. Takze rikas kdyz neni na tech upravach o co stat koupit jenom kablik se softem(tim usetrit par tis.) a radsi "hledat" auta s "dobrym" chipem?
ghoust
Přispěvovatel

Příspěvek od ghoust »

Hany12 píše:ja jsem vybavenej diagnostikou ja jsem jenom myslel kvuli tomu abych nemusel tahat dva kabely tak jestli se pripojim pres jeden kabel. ale nez delat nejaky HW upravy tak radsi budu mit hold dva kabely na pripojeni. Amater primo nejsem ale zkusenosti prehravani softu mam jen s orig WV softem pres VAS. Takze rikas kdyz neni na tech upravach o co stat koupit jenom kablik se softem(tim usetrit par tis.) a radsi "hledat" auta s "dobrym" chipem?
(hm) anebo si nechat upravit konkretni software z daneho vozu od nekoho kdo s tim ma skusenosti. Nejlepsi je upravovat primo original z daneho vozu, nez tam cpat neco jineho.
Nejde li to silou, použij ješte větší kladivo aneb nejde li to pajkou pouzij autogen
chiptuning
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chiptuning »

cit.a radsi "hledat" auta s "dobrym" chipem?
radsi si nech udelat upravu u nekoho kdo to umi a sam nelaboruj,tyhle pokusy nikdy nefungujou spravne tak jak by mely :bang:
Hany12
Nováček

Příspěvek od Hany12 »

jasny no. tak je jasny ze bych nikdy do zadneho auta nedal chip o kterym bych nebyl presvedcen. nejsem sebevrach:)
chucky
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chucky »

Hany12 píše:jasny no. tak je jasny ze bych nikdy do zadneho auta nedal chip o kterym bych nebyl presvedcen. nejsem sebevrach:)
a jak se přesvědčíš? :)
vw passat tdi pd 180ps/420nm
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“