Fiat Punto2-1,9JTD r.v.2000-za studena nema vykon

Alfa Romeo, Fiat, Lancia...

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
slavoman
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Fiat Punto2-1,9JTD r.v.2000-za studena nema vykon

Příspěvek od slavoman »

Zdravim Vas vsetkych,mam jeden problem,pokial sa mi moje punto nezohreje na teplotu 80,tak vobec nema tah,ale hned ako sa zohreje tak taha ako ma.Vedeli by ste mi prosim poradit cim to moze byt?Vdaka za radu
scype:slavoman80
slavoman
Přispěvovatel

Re: Fiat Punto2-1,9JTD r.v.2000-za studena nema vykon

Příspěvek od slavoman »

slavoman píše:Zdravim Vas vsetkych,mam jeden problem,pokial sa mi moje punto nezohreje na teplotu 80,tak vobec nema tah,ale hned ako sa zohreje tak taha ako ma.Vedeli by ste mi prosim poradit cim to moze byt?Vdaka za radu

Takze dal som otazku a davam aj odpoved...bola to vadna vaha vzduchu,zvlastne bolo,ze to robilo iba pokial sa motor nezohrial na prevadzkovu teplotu.

ok caw vsetci
scype:slavoman80
pitrs
Nováček

Příspěvek od pitrs »

ahoj všichni na foru,mám ten samý problém jako slavoman,auto za studene jede absolutně bez tahu,po ujetí asi 4 km začne jet jak vystřelené,pokud odpojím váhu jede dobře i za studena,proto jsem objednal váhu novou(bosch),ovšem očekávaný výsledek se nedostavil,se zapojenou váhou auto stále za studena nejede,zkusil jsem i vyčistit egr,ale taky bez výsledku,ještě dodám že podle pc je spotřeba něco přes 7L -100km,na diagnostice bez závad :?
díky za každou radu ;) jo je to punto 1.9 jtd 59 kW
zdenek11
Přispěvovatel

Příspěvek od zdenek11 »

Debimetr-po česku nesmyslně váha vzduchu
pitrs
Nováček

Příspěvek od pitrs »

nojo tu jsem zkoušel jako první, novou a origo bosch ale bez výsledku :?
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Pozor!? Aj nova vaha moze byt vadna. Osobne stym mam skusenost. A aj napriek tomu ze dealer na vlastne oci videl ako ju montujem do auta, videl ze som vsetko vyfukal so stlacenym vzduchom a dal novy vzduchovy filter. Aj napriek tomu mi ju odmietol vymenit.
janagac
Nováček

Příspěvek od janagac »

Zkusil bych ten EGR ucpat kusem plechu mezi EGR a otvor do sání,aby byla jistota že se nedostavají žádné spaliny zpět do sání.
janagac
Nováček

Příspěvek od janagac »

A pak ještě bych zkusil zkouknout snímač tlaku turba,na sání.
pitrs
Nováček

Příspěvek od pitrs »

ok,zkusím ještě tu váhu druhou a když tak něco s tím egr ventilem,pak dám vědět jak jsem dopadl ;) kdyby ještě někoho něco napadlo budu rád.
Odpovědět

Zpět na „Italské vozy“