Fiat Punto2-1,9JTD r.v.2000-za studena nema vykon
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Fiat Punto2-1,9JTD r.v.2000-za studena nema vykon
Zdravim Vas vsetkych,mam jeden problem,pokial sa mi moje punto nezohreje na teplotu 80,tak vobec nema tah,ale hned ako sa zohreje tak taha ako ma.Vedeli by ste mi prosim poradit cim to moze byt?Vdaka za radu
scype:slavoman80
Re: Fiat Punto2-1,9JTD r.v.2000-za studena nema vykon
slavoman píše:Zdravim Vas vsetkych,mam jeden problem,pokial sa mi moje punto nezohreje na teplotu 80,tak vobec nema tah,ale hned ako sa zohreje tak taha ako ma.Vedeli by ste mi prosim poradit cim to moze byt?Vdaka za radu
Takze dal som otazku a davam aj odpoved...bola to vadna vaha vzduchu,zvlastne bolo,ze to robilo iba pokial sa motor nezohrial na prevadzkovu teplotu.
ok caw vsetci
scype:slavoman80
ahoj všichni na foru,mám ten samý problém jako slavoman,auto za studene jede absolutně bez tahu,po ujetí asi 4 km začne jet jak vystřelené,pokud odpojím váhu jede dobře i za studena,proto jsem objednal váhu novou(bosch),ovšem očekávaný výsledek se nedostavil,se zapojenou váhou auto stále za studena nejede,zkusil jsem i vyčistit egr,ale taky bez výsledku,ještě dodám že podle pc je spotřeba něco přes 7L -100km,na diagnostice bez závad
díky za každou radu
jo je to punto 1.9 jtd 59 kW

díky za každou radu