prave mi na G3 odesly sterace, a tak resim jake nove tam dat. co jste davali vy a jaky mate zkusenosti, díky. jo a jeste co si myslite o jednoramennejch steracich? diky
jaké stěrače?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
jaké stěrače?
zdar ropáci,
prave mi na G3 odesly sterace, a tak resim jake nove tam dat. co jste davali vy a jaky mate zkusenosti, díky. jo a jeste co si myslite o jednoramennejch steracich? diky
-
maros261177
- Přispěvovatel
Ahoj, ja mam stierace stale tie iste menim iba gumicky, kupujem grafitove -nejaka nemecka znacka (zistim firmu) dva kusy asi 80cm stali 69 SK a som spokojny- nepiskaju, vyborna prilnavost, ziadne smuhy, a mne vidrzia cca 2 roky, rocne najazdim 35-40000km,
Škoda Octavia II, bez uprav-v jednoduchosti je krása
neverim ze ti gumicky za 69 Sk vydrzia 2 rokymaros261177 píše:Ahoj, ja mam stierace stale tie iste menim iba gumicky, kupujem grafitove -nejaka nemecka znacka (zistim firmu) dva kusy asi 80cm stali 69 SK a som spokojny- nepiskaju, vyborna prilnavost, ziadne smuhy, a mne vidrzia cca 2 roky, rocne najazdim 35-40000km,

Ja nechapu, ze za vicemene 100 let nekdo nevymyslel neco misto steracu, at dam jakekoli sterace tak za par tydnu smouhuji. Mel jsem Valeo takove ty "nove" co nemaji raminko, ale je to jedna listicka - ty nebyly spatne. Ale nejaky zmrd mi je ani ne za mesic slohnul. 
Dodge Challenger 6.4 V8
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!)
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!)
-
maros261177
- Přispěvovatel
No to nic ze neveris ale skor ako po dvoch rokoch som ich nevihodil a sli v pohode. Ale inak pohoda kamos mal na oktavke jedni asi 4 roky od novosti auta, neviem ako mu stierali ale nechystal sa ich vymenit, a ani sa nestazovalkevino píše:neverim ze ti gumicky za 69 Sk vydrzia 2 rokymaros261177 píše:Ahoj, ja mam stierace stale tie iste menim iba gumicky, kupujem grafitove -nejaka nemecka znacka (zistim firmu) dva kusy asi 80cm stali 69 SK a som spokojny- nepiskaju, vyborna prilnavost, ziadne smuhy, a mne vidrzia cca 2 roky, rocne najazdim 35-40000km,. 2 roky nevydrzia ani gumicky z origo vw servisu za 250 Sk / kus
Škoda Octavia II, bez uprav-v jednoduchosti je krása