2. problem - silene vibrace
Moderátoři: šulda, Moderátoři
2. problem - silene vibrace
Muj problem cislo 2 jsou silene vibrace, ktere se objevuji cca od 130 km/ dale a stupnuji se. Kdyz auto stoji na miste na neutral, jen lehce se klepe volant - asi nepodstatne. Kdyz auto jede, klepe se uplne vsechno a to i jak na plny plyn, tak bez plynu. Mam 2 teorie: 1.nevyvazena kola, 2.silenbloky. Diky za rady a namety.
otáčky při dožhavování
Je normální, že když mi motor ještě nějakou chvíli po startu dožhavuje, když nemá provozní teplotu, že mám snížený otáčky? Jakmile dožhaví, tak povylezou asi na 900. Jinak při dožhavování jsou asi 800. Kdybych je zvedl třeba na 900, tak mi po dožhavení zase vylezou o ten kus výš, asi na 1000, což si myslím, že je moc. Je to normální nebo se to dá nějak upravit. Moje toledo nemá počítač.
Volkswagen Jetta 1.9 TDi PD 77kW r.v.07
Jakmile dořeším leasing, bude Jetta na prodej
Re: otáčky při dožhavování
OMLOUVÁM SE, TO SEM NEPATŘÍ, NECHTĚNĚ JSEM TO SEM SKOPÍROVAL.Luke píše:Je normální, že když mi motor ještě nějakou chvíli po startu dožhavuje, když nemá provozní teplotu, že mám snížený otáčky? Jakmile dožhaví, tak povylezou asi na 900. Jinak při dožhavování jsou asi 800. Kdybych je zvedl třeba na 900, tak mi po dožhavení zase vylezou o ten kus výš, asi na 1000, což si myslím, že je moc. Je to normální nebo se to dá nějak upravit. Moje toledo nemá počítač.
Ale k odpovědi: Já si myslím, že to bude silentblok, protože ti to dělá i na místě.
Volkswagen Jetta 1.9 TDi PD 77kW r.v.07