prodáno

Inzeráty k archivaci. Pro nové prodeje po 15.10.2018 použijte prosím sekci "Prodám"

Moderátoři: šulda, Moderátoři

stralis
Sběrač informací
Odpovědi: 0

prodáno

Příspěvek od stralis »

Prodáno
Naposledy upravil(a) stralis dne 10 lis 2013, 21:56, celkem upraveno 3 x.
josef10
Aktivista

Příspěvek od josef10 »

pekna octavie..... Ty brzdy jsou legalne schvalene?
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

to je zas otázka.... furt dokola
Gardner
Přispěvovatel

Příspěvek od Gardner »

Vlemi pekna, mit lowe hned ji beru..
A3 ASV 178kW GTD1752VRK
❤ CR 250 2001 43kW
titan0306
Aktivista

Příspěvek od titan0306 »

Vici píše:to je zas otázka.... furt dokola
To je josefa specialita :roll: http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... sc&start=0
Tel:776005385 Nový Bor
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

no právě.. koumá nad blbostma a pak nezná ani základní věc jak zapnout/vypnout bag spolujezdce :roll:
spojkař
Přispěvovatel

Příspěvek od spojkař »

[quote="josef10"]pekna octavie..... Ty brzdy jsou legalne schvalene?[/quot
a kdo ti bude řešit jestli tam máš 280 nebo 288mm brzdy ? co by jsi chtěl na tom schvalovat ?, (LOL)
Qxkiller
Přispěvovatel

Příspěvek od Qxkiller »

já budu brečet to je přesně co jsem hledal akorád před 3 měsícema nakonec jsem se musel spokojit s kompromisem bez maxidotu v eleganc atd. (wallbash) a koupit to nakonec v ESA za stejný peníze a všechny úpravy mě teprv čekaj (LOL) a teď pomalu začinají povystrkovat růžky různy vady jdu si hodit normálně konopnou kravatu :x :x :x
stralis
Sběrač informací

Příspěvek od stralis »

Co by kdo měl schvalovat? Tam je všechno originál, na technický se řeší jestli to brzdí, za lepší brzdy by se neměl nikdo stydět, bohužel ty sériový jsou dost slabý samy o sobě a pak v 18" ráfku už to vypadá směšně. Jinak ještě jsem si vzpomněl,všechny pera jsou tam z RS combi, vepředu new origo tlumiče a puky z Audi TT .Obrázek
Franciktdi
Přispěvovatel

Příspěvek od Franciktdi »

Qxkiller píše:já budu brečet to je přesně co jsem hledal akorád před 3 měsícema nakonec jsem se musel spokojit s kompromisem bez maxidotu v eleganc atd. (wallbash) a koupit to nakonec v ESA za stejný peníze a všechny úpravy mě teprv čekaj (LOL) a teď pomalu začinají povystrkovat růžky různy vady jdu si hodit normálně konopnou kravatu :x :x :x
taky taky:-(

kurva kdyby to nebyla tahle barva, ale ja uz sem koupil bohuzel, jinak paradni
stralis
Sběrač informací

Příspěvek od stralis »

Tady ještě pár fotek turba, než šlo do auta 8-) ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
knopis
Přispěvovatel

Příspěvek od knopis »

Auto znám " na živo " a je to fakt majitelův mazel.
Neodkládej radost
zdenouch
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zdenouch »

Hmmm. Kdybych nedávno nekoupil ženě ASV , tak bych si koupil tohle a svoje bych ji nechal. Nezlob se, že ti lezu do inzerátu, ale pěkně jsi ji vymazlil a ted se ji zbavuješ? Jinak na té fotce kde jsou těhlice a komplet tlumiče nejsou určitě péra z RS.
PRODANÁ: Octavia 1.9 TDI, AGR, MR99 , VA + Fratelli Bosio 764 ,chip 125kw ,ATD+HDS57+VR6 přítlačák, EGR OFF, sání komplet ASZ ,brzdy 312/256,podvozek + interier RS
stralis
Sběrač informací

Příspěvek od stralis »

Dobrej postřeh, pera co jsou na fotce jsou sériový, ty pera tam šli potom ještě dodatečně, vpředu jsou tedy pera z krátkýho RSa a je tam daná origo podložka co je pro paket pro špatný cesty, takže se to zvedlo a zároven přituhlo a vzadu jsou pera RS combi pro auto s tažným. Takže to není ve finále tak nízko, jen asi o 1 cm níž oproti sérii, ale trošku to přituhlo. Poměr předek vs zadek je jasně vidět a řekl bych, že to nemá chybu. Ted je to na nějakým kompromisu mezi sport a komfort. Bohužel podvozek octávie jako takovej se jim při vývoji nepovedl, ale takhle se to chová hodně pěkně. Nejsem zastánce nějakých seřizovatelných podvozků apod, takže všechny díly jsou originál škoda, žádný tuning,ale je to trošku jiné, než nějaká octávie z bazaru.
zdenouch
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zdenouch »

stralis píše:Dobrej postřeh, pera co jsou na fotce jsou seriový, ty pera tam šli potom ještě dodatečně, vpředu jsou pera z krátkýho RSa a je tam daná origo podložka co je pro paket pro špatný cesty a vzadu jsou pera RS combi pro auto s tažným. Takže to není ve finále tak nízko, jen asi o 1 cm níž oproti sérii, ale trošku to přituhlo. Ted je to na nnějakým kompromisu mezi sport a komfort. Bohužel podvozek octávie jako takovej se jim při výviji nepovedl.
Tuto variantu s podvozkem jsem také zkoušel, ale pokud jsem dal na předek origo pružiny RS a podložky pro paket špatný cesty dostal jsem se na výšku standartního podvozku a jízdní vlastnosti nic moc. Přeji brzký prodej. Myslím že se zájemci poperou :D
PRODANÁ: Octavia 1.9 TDI, AGR, MR99 , VA + Fratelli Bosio 764 ,chip 125kw ,ATD+HDS57+VR6 přítlačák, EGR OFF, sání komplet ASZ ,brzdy 312/256,podvozek + interier RS
Zamčeno

Zpět na „[Prodám - starý bazar do 15.10.2018]“