prodáno
Moderátoři: šulda, Moderátoři
To je josefa specialitaVici píše:to je zas otázka.... furt dokola

Tel:776005385 Nový Bor
já budu brečet to je přesně co jsem hledal akorád před 3 měsícema nakonec jsem se musel spokojit s kompromisem bez maxidotu v eleganc atd.
a koupit to nakonec v ESA za stejný peníze a všechny úpravy mě teprv čekaj
a teď pomalu začinají povystrkovat růžky různy vady jdu si hodit normálně konopnou kravatu

Co by kdo měl schvalovat? Tam je všechno originál, na technický se řeší jestli to brzdí, za lepší brzdy by se neměl nikdo stydět, bohužel ty sériový jsou dost slabý samy o sobě a pak v 18" ráfku už to vypadá směšně. Jinak ještě jsem si vzpomněl,všechny pera jsou tam z RS combi, vepředu new origo tlumiče a puky z Audi TT .

-
- Přispěvovatel
taky taky:-(Qxkiller píše:já budu brečet to je přesně co jsem hledal akorád před 3 měsícema nakonec jsem se musel spokojit s kompromisem bez maxidotu v eleganc atd.a koupit to nakonec v ESA za stejný peníze a všechny úpravy mě teprv čekaj
a teď pomalu začinají povystrkovat růžky různy vady jdu si hodit normálně konopnou kravatu
![]()
![]()
kurva kdyby to nebyla tahle barva, ale ja uz sem koupil bohuzel, jinak paradni
- zdenouch
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Hmmm. Kdybych nedávno nekoupil ženě ASV , tak bych si koupil tohle a svoje bych ji nechal. Nezlob se, že ti lezu do inzerátu, ale pěkně jsi ji vymazlil a ted se ji zbavuješ? Jinak na té fotce kde jsou těhlice a komplet tlumiče nejsou určitě péra z RS.
PRODANÁ: Octavia 1.9 TDI, AGR, MR99 , VA + Fratelli Bosio 764 ,chip 125kw ,ATD+HDS57+VR6 přítlačák, EGR OFF, sání komplet ASZ ,brzdy 312/256,podvozek + interier RS
Dobrej postřeh, pera co jsou na fotce jsou sériový, ty pera tam šli potom ještě dodatečně, vpředu jsou tedy pera z krátkýho RSa a je tam daná origo podložka co je pro paket pro špatný cesty, takže se to zvedlo a zároven přituhlo a vzadu jsou pera RS combi pro auto s tažným. Takže to není ve finále tak nízko, jen asi o 1 cm níž oproti sérii, ale trošku to přituhlo. Poměr předek vs zadek je jasně vidět a řekl bych, že to nemá chybu. Ted je to na nějakým kompromisu mezi sport a komfort. Bohužel podvozek octávie jako takovej se jim při vývoji nepovedl, ale takhle se to chová hodně pěkně. Nejsem zastánce nějakých seřizovatelných podvozků apod, takže všechny díly jsou originál škoda, žádný tuning,ale je to trošku jiné, než nějaká octávie z bazaru.
- zdenouch
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Tuto variantu s podvozkem jsem také zkoušel, ale pokud jsem dal na předek origo pružiny RS a podložky pro paket špatný cesty dostal jsem se na výšku standartního podvozku a jízdní vlastnosti nic moc. Přeji brzký prodej. Myslím že se zájemci poperoustralis píše:Dobrej postřeh, pera co jsou na fotce jsou seriový, ty pera tam šli potom ještě dodatečně, vpředu jsou pera z krátkýho RSa a je tam daná origo podložka co je pro paket pro špatný cesty a vzadu jsou pera RS combi pro auto s tažným. Takže to není ve finále tak nízko, jen asi o 1 cm níž oproti sérii, ale trošku to přituhlo. Ted je to na nnějakým kompromisu mezi sport a komfort. Bohužel podvozek octávie jako takovej se jim při výviji nepovedl.

PRODANÁ: Octavia 1.9 TDI, AGR, MR99 , VA + Fratelli Bosio 764 ,chip 125kw ,ATD+HDS57+VR6 přítlačák, EGR OFF, sání komplet ASZ ,brzdy 312/256,podvozek + interier RS