dečky výhřevu CD měnič

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
yirka
Aktivista
Odpovědi: 0

dečky výhřevu CD měnič

Příspěvek od yirka »

mám tu vyndané sedáky z OI a maj dečky výhřevu, ale nebyly nikdy zapojený než to vyhodím tak bych je rád změřil jestli jsou dobrý, kolik mi maj ohmicky ukázat?? Nebo lze jinak ev pustit chvíly napřímo?? at to nekuchám zbytečně

Druhej dotaz kámoš chce do OI dát modernější rádio s USB atd. ale má ještě v kufru CD měnič a chce ho zachovat. Marně ho přesvědčuju, že mu těch 6CD dám jedno DVD nebo flešku, když ten měnič stál hrůzu peněz tak ho nevyhodí. Bude ten starej CD měnič mluvit s těmito novými autorádii a půjde to nějak zapojit? :? Rádio zapojím ale to ostatní mě minulo dík (wallbash)
macek000
Nováček

Příspěvek od macek000 »

sedačka 2,2 Ohm v konektoru pod sedákem
FandaTDI
Aktivista

Příspěvek od FandaTDI »

a daj se připojit i napřímo, jen bych asi studenou dečku moc nedráždil nějakym jiskřením při spínání/zapojování, za tepla už je odběr zlomkovej ...
Autorádia už moc neřešim (i když jeden měnič taky mam - od vyndání z koupenýho auta má už hoodně let "čestný místo" ve skříni :) ), ale začal bych asi "štekrem" od toho měniče a vstupama(zvuk)/výstupama(ctrl) konkr.rádia (asi by se dala event. sehnat i nějaká redukce, ale imho půjde o to, jestli to rádio podporuje ovládání, ať už konkr. měniče nebo nějakej "standart" - pro zajímavost jsem ten měnič vytáhl (Sony CDX-45 - dokonce na 10CD :D ) a control má (vč. napájení) na tomhle konektoru:
Obrázek
(btw. neni to muj inz.)
pašíkombi AFN B597
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“