Budíky z Sharana do Passata
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Sběrač informací
Odpovědi: 0
Budíky z Sharana do Passata
Zdravím. na původních budíkách mi odešel maxidot. měl jsem možnost za dobrou cenu sehnat budíky ze sharana s dobrým maxidotem. Budíky mají navíc voltmetr a teplotu oleje.Do auta jsem je zkusil zapojit, ale vyskytly se různé problémy. budíky fungujou, maxidot měří spotřebu, dojezd, vše, jak má. ale neukáže třeba otevřené dveře nebo kufr. svítí kontrolka airbagu. a nejde vyčíst řj motoru. na starých vše ok. nevíte někdo, jestli by to šlo něak spárovat? nebo musím mít origo z pašíka.? Passat b5.5 96kw 

-
- Sběrač informací
A z jakého důvodu? pokud dobře vím, tak i sharany se dělaly oba druhy. tím myslím 4, i 6 budíkové verze. jen chci slyšet dobrý důvod. rád bych věděl o palubním napětí. a obskládat si A sloupek se mi moc nechce..
Passat B5, motor z B5.5 96kw, chip 120kw, egr off,.; diagnostika vag-com, vymazání servisního intervalu, čeština pro maxidot,polodot. olomoucký kraj
-
- Sběrač informací
dobře. ale vysvětluje to můj problém? pokud by immo dělalo problém, tak by přece auto nejelo, zdechalo. mě vše funguje jak má. rychloměr, otáčkoměr. můžu s těma budíkama normálně jezdit, kilometry se načítají. jen nezobrazuje ty dveře a svítí airbag. vypisuje i status auta.. jinak díky za ochotu odpovídat na moje možná nesmyslné dotazy.

Passat B5, motor z B5.5 96kw, chip 120kw, egr off,.; diagnostika vag-com, vymazání servisního intervalu, čeština pro maxidot,polodot. olomoucký kraj
-
- Sběrač informací
no on ukáže i dveře, ale jen řidičovy. ostatní dveře a kufr nic. je to možné, auto je po bouračce. borec přede mnou vyhodil původní 81kw afn a nacpal tam 96kw.