bmw ZVYSIT SILU
Moderátoři: šulda, Moderátoři
bmw ZVYSIT SILU
Ahoj chlapi..mam E36 325tds s chioem...jede to ale uz jsem si nejK NA TO ZVYK A CHCI VICE...CO MI PORADITE NA ZVYSENI? 

Benzin patri do nadrze je li vic nez -22 stupnu
toho se nebojim.....praskaji hlavy tem co ho nenechavaji ohrat a dochlazovat.....ten motor je ciplej uz asi 5tis km a stale slape....ja ho nechavam pekne klapat a pomalinku ohrejvam...a kdyz doblbnu tak necham tak 3 min klapat na dochlazeni.....a chyta na skrtscream píše:no myslim, že budeš rád, když to ted najede tak 20tis km bez prasknutí hlavy.
Jestli si myslis ze je to starej kram v tom pripade chci stebou sprintscream píše:i 140PS je strašně moc. Mělo to mít 100PS místo KW a treba byse to pak nechalo našlápnout na tech 140PS bez problemu:-) ten motor ma dost co delat aby se nesesypal uz v serii, natoz takhle. Kámoš tohle měl. Nehoráznej krám.
- warhead_cz
- Přispěvovatel
kluci...omluva....mam podle brzdy 127kw......ja myslel 137 to by melo byt cca 170koni
Jinak ja ten motor nevychvaluji ale taky o nem nerikam ze to je kram jako SCREAM......jen take zalezi jeky kousek koupis...ja mam bohu dik zachovaly....a hlavne udrzovane cele auto.Motor ma Budikove 325tis a tlaky jako novy....ale take uz tam muze byt jiny motor....
TO SCREAM......jsem z Litvinova mohl bych nekdy zajet a svezt te abys mi rekl tvuj nazor a pak treba zmenil nazor na TDS...nerikam ze o nich budes tvrdit ze jsou super...ale treba uz o nich nebudes tvrdit ze to jsou kramy
Jinak ja ten motor nevychvaluji ale taky o nem nerikam ze to je kram jako SCREAM......jen take zalezi jeky kousek koupis...ja mam bohu dik zachovaly....a hlavne udrzovane cele auto.Motor ma Budikove 325tis a tlaky jako novy....ale take uz tam muze byt jiny motor....
TO SCREAM......jsem z Litvinova mohl bych nekdy zajet a svezt te abys mi rekl tvuj nazor a pak treba zmenil nazor na TDS...nerikam ze o nich budes tvrdit ze jsou super...ale treba uz o nich nebudes tvrdit ze to jsou kramy
Boris: no muj přítel (dosti solventní člověk) měl tohle auto cca 3 roky a může prohlasit, že to opravdu starej krám je (neber si to osobně). Něco tak užranyho, ale zaroven línyho a poruchovyho sem neviděl. Jediny co to mělo bylo místo. Ale to je jiná věc. Bud rád že to jede, ten chip bych asi taky promyslel, ale dobra, pokud jses rozhodlej, ze když to budes dusledne zahrivat a dochlazovat, že to proste vydrží, tak přeju hodně štěstí. Pokud jde o tu výzvu tak nemám zájem, bylo by to o ničem......