Autocom nebo něco jiného?

diskutujte o diagnostických prostředcích pro různé značky vozidel

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Hecis
Nováček
Odpovědi: 0

Autocom nebo něco jiného?

Příspěvek od Hecis »

Dobrý den,potřeboval bych poradit s nákupem diagn.,tak jsem si dovolil založit nové téma :-)

Otec používá Vag com,tedy WV,Škoda,Seat a Audi.Potřeboval by něco na Renaulta,Opela,Forda,Peugeota atd.Napadlo mě,že bych mu koupil Autocom CDP.
Co očekává od diagn.je načtení a mazání chyb.Nastavování serv.intervalů,nastavování serv.při zásahu(oprava atd.)elekt.ručních brzd jako má třeba Smax atd.Našel jsem,že to co potřebuje splňuje Autocom.
Hlavně potřebuje něco v CZ jazyce.
Poradí někdo kde Autocom koupit aby mu to fungovalo bez problémů,2Nco málo jsem si tu přečetl,ale linky jsou buď neaktuální,nebo smazané.
Jedná se mi o to,jestli někdo doporučí link kde koupit a má zkušenost,že funguje.Nechci platit 4tis.někomu,kdo to sám koupil za 2tis.Sám mám bmwscanner z honkongu ta 1200kč a u nás stojí 6tis.Tak to bude asi podobné,jen překupníci.
Ano,nejjednodušší by bylo koupit Atala nebo Bosch,ale to nevyužije :-( proto nechce utácet desetitisíce.Děkuji za info
roman
Přispěvovatel

Příspěvek od roman »

Autocom ti bude úplně stačit.
No a s tím kde to koupit si musíš poradit sám. máš dvě možnosti:
1. Objednáš si to sám z číny, máš to nejlevnější ale nikdy nevíš co je to zač a s instalací si musíš poradit sám.
2. Nebo si najdeš tady na foru lidi co to mají odzkoušené, případně už upravené a s instalací ti také pomůžou. Samozřejmě do toho dali svoji práci a určitě museli koupit i neco málo šuntů než si našli toho správného dodavatele a za to si holt musíš něco připlatit.
Je to jen na tobé.

Roman
Hecis
Nováček

Příspěvek od Hecis »

roman píše:Autocom ti bude úplně stačit.
No a s tím kde to koupit si musíš poradit sám. máš dvě možnosti:
1. Objednáš si to sám z číny, máš to nejlevnější ale nikdy nevíš co je to zač a s instalací si musíš poradit sám.
2. Nebo si najdeš tady na foru lidi co to mají odzkoušené, případně už upravené a s instalací ti také pomůžou. Samozřejmě do toho dali svoji práci a určitě museli koupit i neco málo šuntů než si našli toho správného dodavatele a za to si holt musíš něco připlatit.
Je to jen na tobé.

Roman
A můžeš mi hodit nějaký kontakt pls?
maha007
Nováček

Příspěvek od maha007 »

BMW e39 530d
kohucik16
Přispěvovatel

Příspěvek od kohucik16 »

To si tu toho moc nenastudoval :D
buci4
Přispěvovatel

Příspěvek od buci4 »

Ja by som radšej hladal tu na fore ludi ,čo maju už vlastny hardver vyskušany aj so software-rom,než dajaky čisty činsky klon kupit,len hladaj a hladaj a najdeš,ja som tiež hladal a našiel som tu ludí kto maju dobru diagnostiku.
maha007
Nováček

Příspěvek od maha007 »

problém je vtom že mne zajímají pouze nákladáky a osobáky jen ty co mám doma a Delphi mi přijde dostatečné na to co potřebuji
BMW e39 530d
kohucik16
Přispěvovatel

Příspěvek od kohucik16 »

Lenze verzi Autocom/Delphi je viac a nie vsetky komunikuju na 100%
sathol
Přispěvovatel

Příspěvek od sathol »

no tak to kup a budes spokojeny.
Odpovědět