Výměna filtrů...
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Výměna filtrů...
Ahoj, nemám manuál, tak se ptám, jak vyměnit: vzduchový, jak palivový a jak pylový(kabinový) filtr ... vím kde jsou, akorát jsem to ješte nezkoumal jak je vyměnit, a tak mě zajíma na co se připravit a v čem je případný problém, díkec 

- David.GIII.tdi
- Sběrač informací
Odpovědi: 0
- warhead_cz
- Přispěvovatel
- warhead_cz
- Přispěvovatel
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výměna filtrů...
vice mene je to banalita,i kdyz ne pro kazdehoFire píše:Ahoj, nemám manuál, tak se ptám, jak vyměnit: vzduchový, jak palivový a jak pylový(kabinový) filtr ... vím kde jsou, akorát jsem to ješte nezkoumal jak je vyměnit, a tak mě zajíma na co se připravit a v čem je případný problém, díkec
vzduch bez problemu
pilovy ma u sebe vetsinou navod s obrazky
jen u palivoveho si dej pozor at neulomis plastovy zpetny ventil/pokud ho tam mas,nevim jake mas auto/a po instalaci ho zalej naftou at netrapis cerpadlo,starter a baterku nez si nasaje,pokud mas pd s el.cerpadlem tak ho zalevat nemusis

Re: Výměna filtrů...
Ahoj tak ja mam PD a tiez som si myslel ze ho zalievat nemusim,trvalo mi 10 min kym mi to chytlo a to som asi 6 krat zapol a vypol klucik reku nech ho cerpadlo natlaci...nepomohlo. pred tyzdnom som menil zase a uz som zalial a neni probleeemchiptuning píše:vice mene je to banalita,i kdyz ne pro kazdehoFire píše:Ahoj, nemám manuál, tak se ptám, jak vyměnit: vzduchový, jak palivový a jak pylový(kabinový) filtr ... vím kde jsou, akorát jsem to ješte nezkoumal jak je vyměnit, a tak mě zajíma na co se připravit a v čem je případný problém, díkec
vzduch bez problemu
pilovy ma u sebe vetsinou navod s obrazky
jen u palivoveho si dej pozor at neulomis plastovy zpetny ventil/pokud ho tam mas,nevim jake mas auto/a po instalaci ho zalej naftou at netrapis cerpadlo,starter a baterku nez si nasaje,pokud mas pd s el.cerpadlem tak ho zalevat nemusis

toledo sport TDI PD upravy rok2009:kat off.
opel astra TDS
Yamaha FZ6S
opel astra TDS
Yamaha FZ6S
- baciluss
- Přispěvovatel
Ten pocitac upozornuje tusim uz 1000km dopredu...ked nie este viac...podla toho ako je to nastavene....da sa to myslim nastavit cez VAGwarhead_cz píše:mala otazecka , pocitac v o1 si asi nevymejsli kdyz pred startem povidla OIL co ?ja jen ze to melo jeste chvili cas a ten smejd uz to po me chce ted

výměna kabinového fitru
Nevím si rady s výměnou kabinového filtru jsem trošku lopata
, nemáte náhodou někdo návod nejlepé s fotkami díky předem

OCTAVIA COMBI 1,9TDI 81KW, ELEGANCE