Mam volnou OBD patici a taky zásuvku z B5 (čumim, že tam je jen kostra auta a ne i signálová), rozebral jsem jí a rád bych si jí doplnil / udělal redukci s možností připojení např. skopu, tak přemejšlim, jestli má cenu shánět ty piny (který se krimpujou snad ještě menším rozměrem než nejmenší co mam v kleštích - 0,5-1mm, ale to by se asi dalo vyřešit šikovnym podložením), popř. celou další zásuvku (a dávat si pak větší pozor na barvy kabelů

Na aukru jsem zahlídl asi za šest stovek (snad přísluš. typu Atal) OBD patici s kabelem do "krabičky" s 16 banánkama, ale to mi přijde zbytečně "robustní" a ne vždy praktický (a za ty prachy by byla ta praktičtější - byť jen s nezakonč.kabelama - čínská průchodka i s poštovnym) ...
S čim kdo máte zkušenosti? (popř. máte někdo zkušenosti přímo s odkazovanym YASONem?) Docela mě "nahlodaly" (i přes podobně drahý poštovný) i ty "Autocom car cables", jen si řikam, aby to za ty prachy nebyl úplnej aušus, kterym se člověk do těch zásuvek bude spíš "dobejvat" než připojovat...