přídavné topení pro alhambru 02
Moderátoři: šulda, Moderátoři
přídavné topení pro alhambru 02
zdar ! mám pravděpobně pokaženou řídící jednotku pro přídavné topení eberspacher z seat alhambra 02 o výkonu 5kw. dá se to opravit?nebo má někdo použitou nebo celé topení na prodej? díky
zdar!čerpadlo je nové. chyba je v řídící jednotce kteráho někdy spustí a někdy ne a kdyz ne tak jenom proto že nespustí na plný výkon "dmychadlo"bufíku, takže má málo vzduchu a začne kouřit a vypne akci, nebo je spatný ventilátor bufíku...takže nemá někdo pužitou řídící jednotku?nebo celý bufík na prodej? díky
nevim co ti to přesně dělá,ale minulý týden sem byl v servisu,taky mi to buď nestartovalo,nebo to hulilo........a závada
ucpanej vejfuk,byl plnej zmrzlího sněhu,takovej ledovej špunt,tak mi v servisu napích na diagnostiku,zaťukal na vejfuk vypadnul kus ledu a už tak fáchá,100kč za diagnostiku a radosti hodně.. 

Seat CordobaTDI / AFN - 176 HP
Seat Alhambra TDI / AFN - 171 HP
Škoda Fabia SDI / ASY - Nemá HP
Ford C-Max 1,6 Tdci - 80kW
Seat Alhambra TDI / AFN - 171 HP
Škoda Fabia SDI / ASY - Nemá HP
Ford C-Max 1,6 Tdci - 80kW
Měl jsem špatnou žhavící svíčku, taky to takhle blblo, hulilo atd. Ale pak to přestalo jít úplně a diagnostika to napsala, tak jsem ji vyměnil a OK. Jo, taky to nemá rádo jiná paliva (meřo..) Musel jsem udělat druhou nádrž jen na bufik a dostává čistou naftu. Na meřo taky blbě chytal 

Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

.MirekX píše:Měl jsem špatnou žhavící svíčku, taky to takhle blblo, hulilo atd. Ale pak to přestalo jít úplně a diagnostika to napsala, tak jsem ji vyměnil a OK. Jo, taky to nemá rádo jiná paliva (meřo..) Musel jsem udělat druhou nádrž jen na bufik a dostává čistou naftu. Na meřo taky blbě chytal
zdar. takže se taky někdy zapálil a někdy ne? kdyz kouřil tak ventilátor bufíku běžel na plno? co to je měřo? díky
Jo, někdy chytnul, někdy ne, pak hulil a ventilátor běžel, ale myslím že ne naplno. Pak mi to někdy napsalo chybu zhasnutí plamene. Pokud to tu chybu napsalo víckrát (asi 4x), tak to napsalo zablokování funkce a bufik nešel vůbec, do doby, než jsem smazal chyby.
Meřo je metylester řepkového oleje, něco jako bionafta.
Meřo je metylester řepkového oleje, něco jako bionafta.
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS