Dobry den panove,
neprve uvedu ze nejsem odbornik ani v tom nejmensim slova smyslu na naftove motory, nikdy jsem sam naftovy motor nemel a uprmne mi ani moc nevoni, sam jsem mel vzdy benzinove predevsim vysokootackove Japonske motory.
Ovsem ma nynejsi pritelkyne m Fabii II s 1.4TDI nekolikrat jsem tohle auto ridil a podle me zadny zazrak proti me Honde ale tak nejak to jelo, nyni potom co sme spolu tahli jine auto a kdy se Fabce trochu pripalila spojka kdyz tahla ono druhe auto do kopce auto netahne na 1. rychlost do 2tis otacek prakticky vubec a u dalsich rychlosti to taky neni zadny zazrak, na neutral se mi zda ze tento trivalec "klepe" viz nez by mel a jeho chod je jeste vic min civilizovany nez predtim.
Vzhledem k tomu ze o dislech nevim skoro nic vychazim z obecne logiky jak funguje kazdy spalovaci motor, a to ze ze bud priblem na vstupu, pri spalovani a nebo na vystupu.
V tomto konkretnim pripade se mi osobne zda jako by byl problem na vstupu a moje premisa je ze se auta nadychlo spaleneho oblozeni spojky a neco se ucpalo/umazalo, bud nejaka vaha vzduchu, egr, vzduch filtr ci cokoliv jinyho protoze z auta vylete obrovsky oblak dymu po kterem auto smrdelo jeste tyden.
Pro ty kteri mi budou rikat ze je to prave ta spojka, tak neni, ta neprokluzuje a navic by nemela nic spolecneho s chodem motoru o to vic na netural.
Spana nafta by to byt nemela vzhledem k tomu ze tankuje porad jen na dvou stejnych znackovych pumpach.
Za vsechny mozna napady co by mohlo byt spatne pripadne jak to dat doporadky budu vdecny.
Problem s vykonem 1.4 TDI/SFII
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Problem s vykonem 1.4 TDI/SFII
Naposledy upravil(a) Aluzcz dne 17 led 2014, 17:20, celkem upraveno 2 x.