Vytahnutí čipu z klíče

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
ROMIK
Aktivista
Odpovědi: 0

Vytahnutí čipu z klíče

Příspěvek od ROMIK »

Potřebuji přehodit čip z kliče(OCT obyč .klič)do jineho.Je to tam nějak přilepene nebo zalité.Nemá s tím někdo skušenosti.
maniacdewil
Přispěvovatel

Příspěvek od maniacdewil »

Jde to hodně blbě ja to dělal že jsem ten čip vyřezal pajkou, i když jak kdy někdy se stalo že ten čip normalně vypad,přehazoval jsem čip do vystřelovaku
Karab
Přispěvovatel

Re: Vytahnutí čipu z klíče

Příspěvek od Karab »

ROMIK píše:Potřebuji přehodit čip z kliče(OCT obyč .klič)do jineho.Je to tam nějak přilepene nebo zalité.Nemá s tím někdo skušenosti.
je som ten kluc jednoducho orezal, no ked ho potrebujes je to tazke, ale rad by som vyuzil toto tema ak mozem, podla coho sa da zistit aky typ čípu je v kľuči ? (wallbash) Zakupil som si vyskakovač, a pred tým som mal len obyčajný kľuč bez dialkového, ktorý by som si rád nechal ako náhradu, ale neviem aky si mám zohnať číp a u nás v PO za to pytaju 1000,- Sk Vďaka za rady :) :)
Vajgl
Přispěvovatel

Re: Vytahnutí čipu z klíče

Příspěvek od Vajgl »

Karab píše:
ROMIK píše:Potřebuji přehodit čip z kliče(OCT obyč .klič)do jineho.Je to tam nějak přilepene nebo zalité.Nemá s tím někdo skušenosti.
je som ten kluc jednoducho orezal, no ked ho potrebujes je to tazke, ale rad by som vyuzil toto tema ak mozem, podla coho sa da zistit aky typ čípu je v kľuči ? (wallbash) Zakupil som si vyskakovač, a pred tým som mal len obyčajný kľuč bez dialkového, ktorý by som si rád nechal ako náhradu, ale neviem aky si mám zohnať číp a u nás v PO za to pytaju 1000,- Sk Vďaka za rady :) :)
Treba v corse je jeste nejakej cryptocip nebo co a to ti prej udelaj jedine v OPLU a min. ze to bude stat 2k :x
VW Transporter 2,4 D
NISSAN Bluebird 2,0 D
Skoda Octavia 1,6 (NEW)
zdenace
Aktivista

Příspěvek od zdenace »

Toto jsem dělal a byla to pěkná drb.... Já to dělal tak, že jsem opatrně oškrábával to lepidlo tak abych nepoškodil čip ani klíč.
maniacdewil
Přispěvovatel

Příspěvek od maniacdewil »

cip poznas immo 2 skleneny valecek immo3 cerny obdelnik
ROMIK
Aktivista

Příspěvek od ROMIK »

Nebo nevíte kde bych sehnal ten čip samostatně(skleněný valeček) klič si chci nechat.
brunolet
Přispěvovatel

Příspěvek od brunolet »

Pánové nemáte někdo jenom dálkáče do klíčů, né vystřelovák, jen ty prdele, dvě tlačítka, frekvence 433 mhz, mám 434. Děkuji.
cosby
Aktivista

Příspěvek od cosby »

Mám ty kulaté 433
cosby@centrum.cz
chiptuning
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chiptuning »

maniacdewil píše:cip poznas immo 2 skleneny valecek immo3 cerny obdelnik
s tim bych nesouhlasil uz si videl v superbu nebo v t5 nebo v passatu cerny obdelnik,ja teda ne-ty jsou treba v t4 ,sharan/megamoscrypto 42/ u superba je skleneny /megamoscrypto 44/ chipu je trochu vic druhu nez cerny a skleneny :roll: :? :roll:
ROMIK
Aktivista

Příspěvek od ROMIK »

A daji se někde sehnat samotné čipy v ČR.
Karab
Přispěvovatel

Příspěvek od Karab »

chiptuning píše:
maniacdewil píše:cip poznas immo 2 skleneny valecek immo3 cerny obdelnik
s tim bych nesouhlasil uz si videl v superbu nebo v t5 nebo v passatu cerny obdelnik,ja teda ne-ty jsou treba v t4 ,sharan/megamoscrypto 42/ u superba je skleneny /megamoscrypto 44/ chipu je trochu vic druhu nez cerny a skleneny :roll: :? :roll:
Tak tak maš pravdu tych sklenenych je viac druhov a ak nemas ten spravny nenakodujes ho :?
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“