Ověřená firma pro repas turba?

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Woko_O
Aktivista
Odpovědi: 0

Ověřená firma pro repas turba?

Příspěvek od Woko_O »

Ahoj.

Asi to tady někde bude..fakt ale nemám náladu hledat..

Před dvouma týdnama se mi vysypalo turbo, originál, najeto 240000km.. Tak jsem koupil starší, originál od človíčka..Prej čištěný a po kontrole. Po pár jízdách pískalo,jak stíhačka..na volnoběh..vydrželo přesně 300km a prolítlo výfukem.. Už to jebu. Mám sto chutí tu sračku vzít a zahodit..Už mě to stálo takový prachy.. a furt tam je něco v prdeli... Slavnej Golf 1.9TDI..a to tomu dopřávam co nejlepší péči, hezky olej po 10tis km,filtry,rozvodaky a nevim co ještě.. A takhle mi to oplácí. Dvě turba během 14ti dní, řízení kde něco prasklo,totálně plavající náprava.....

Takže..jiný turbo tam nedám,než to na který mi dá někdo záruku. Chci aby to byl repas (nový do toho sráče nedám..) ale chtěl bych aby to byl nějakej člověk co to fakt dělá dobře..(chápu že se může stát cokoliv). Někde středočeský kraj nejlépe,ale nebudu se asi bránit ničemu. Máte někdo zkušenosti? Díky a omlouvám se za výrazy..
Fantik
Aktivista

Příspěvek od Fantik »

Turbosport

Zdejší člen Andre
Jarda S.
Aktivista

Příspěvek od Jarda S. »

rema turbo, dělaji i částečný repase takže to nestojí tolik co u turbosport záruku 1 rok ti daji taky ;) ale bacha kdybys tam volal tak do telefonu říkaji cenu bez dph (noteeth)
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
sharik4x4
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharik4x4 »

Za mě jedině Turbosport.
Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
bepa
Přispěvovatel

Příspěvek od bepa »

Já beru taky Rema zatím bez problemu cca 30ks,ale záruku na turbo :o :o .bude ti řečeno špatně maže.Nebo neco jineho to je jako čerpadla a vstriky špatná nafta .Stojí to raketu a zaruka se nikdy neuplatní
Woko_O
Aktivista

Příspěvek od Woko_O »

Pokud si tohle všechno před montáží prověřim, klidně si dotáhnu technika kterej to repasuje, at mi ukáže,kde to špatně maže.. :)
Golfisko
Aktivista

Příspěvek od Golfisko »

Andre ;)
G3 Variant 1,9 TDiObrázek ... only S764
marena tdi
Aktivista

Příspěvek od marena tdi »

Zákazník mi volal ze mam vzít turbo s Rema Turbo . Když jsem tam volal tak mi bylo receno ze cenu mi poví jen orientační protože neví stav mojeho turba a ještě byla bez DPH. Tak když to sectu jsem na stejně ceně turbosportu. Já celou dobu beru od nich a jsem spokojeny
Naposledy upravil(a) marena tdi dne 23 led 2014, 20:31, celkem upraveno 1 x.
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
Jarda S.
Aktivista

Příspěvek od Jarda S. »

marena tdi píše:Zákazník mi volal ze mam vzít turbo s Rema Turbo . Když jsem tam volal tak mi bylo receno ze cenu mi poví jen orientační protože neví stav mojeho turba a ještě byla bez DPH. Tak když to sectu jsem na stejně ceně turbosportu. Já celou dobu beru od nich a jsem spokojeny
to právě nemusíš bejt, většinou nemění celej střed ale jenom samotný ložisko a hřídelku to pak vychází cca na 9000,- s dph což je furt o 1800 mín než u andrého (hm)
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
marena tdi
Aktivista

Pak asi záleží na osobní zkusenosti a postoji firmy stavět se k problemu celem a ne ze vždy je chyba mechanika.
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
JENDA T4
Aktivista

Příspěvek od JENDA T4 »

Když se ti to staré vysralo tak jsi předpokládám vymněnil vzduchovej filtr veškerý tlakový hadice a intercooler co?

Ono každej takovejhle expert by chtěl záruku ale na montáži bud šetří nebo ani neví co vše se má při výmněně vysypaného turba udělat a pak se diví že další najede jen pár km.

To pak muže bejt turbo třeba nové nebo repasované od pánaboha a je to hovno platné.
Stačí se nad tím zamyslet proč turbo co jinde fungovalo několik let po montáži ujede sotva pár km.házet pak špínu na prodejce je to nejjednoduší.jako by on tušil že turbo je těsně před smrtí tak ho někomu podstrčí.
Netvrdím že to je tento případ,ani nechci tvrdit že nejsou špatné repasy,to spíš naopak,raději použiju použité v kterym se nikdo nehrabal,ale pokud po montáži hned lehne sáhnu si sám do svědomí a vim že tam něco vlítlo,nebo je problém jinde.

Známej takhle mněnil na craftru snad 3 turba za sebou než přišel na to že mu spod víka ventilu přisává turbo něaký sračky. Teď už se vždy jukne,hold člověk se celej život učí a kdo šetří málokdy má v tomto případě za tři.

A třeba na cr vysokotlaké čerpadlo jsem nedal záruku eště ani jednou,mám totiž podmínku že s montáží se bude mněnit komplet palivová soustava včetně nádrže komplet palivové vedeni atd.nejsem blázen abych ručil za práci jiných.
NÁKUP A PRODEJ DÍLŮ ŠKODA 775668906,!sz-ne!
Veškeré dotazy pouze na email. Protranscar@email.cz díky
marena tdi
Aktivista

Zákazník mi volal ze mam vzít turbo s Rema Turbo . Když jsem tam volal tak mi bylo receno ze cenu mi poví jen orientační protože neví stav mojeho turba a ještě byla bez DPH. Tak když to sectu jsem na stejně ceně.
erwin
Přispěvovatel

repas?

Příspěvek od erwin »

Zdar :D .Muzu ti doporucit na ten repas turba Strakonice.Jsou levný a fakt skusenost výborna a na repas ti daj záruku 12mesicu bez poctu ujetejch km? :o .Ale jak tu ctu (hm) .Kdyz menís turbo nesmís zapomenout na dulezity veci (wallbash) .A to jest?Musis vyndat olejovou vanu,poradne vycistit,pak saci kos,dat novou mazaci trubku,vycistit komplet saci sani,nejlepsi ultrazvukem,ve Strak to delaj taky.To budes cubrnet co tam je za sracky pardon :P !Smontovat a dat novej olej.Kdyz se k tomu budes chovat dobre tak te to prezije. (LOL) Muj nazor (rofl)
Woko_O
Aktivista

Příspěvek od Woko_O »

Vyčistim a vyměním to co je potřeba,zas takovej blázen nejsem.. stačí pár věcí,nemusí se všechno měnit..

Navíc na prodejce neplivu..jen řikám že to vydrželo přesně 300km..už po montáži to turbo pískalo,jak stíhačka, takže tam asi nějaká chyba už byla.. :)

každopádně díky za názory..snad seženu něco kde se budu vejít cca do 7 tis.. :)
erwin
Přispěvovatel

výměna turba?

Příspěvek od erwin »

Skus ty Strakonice (hm) ?To je těžký (wallbash) .Počítej vyčistit,přetěsnit,vyměnit futra,vyvážit, komplet repas 7000kč na 81kw :-D .Daj ti uplně vše nový.Jestli ti neprosakovalo tak to tak drahý nebude.Kdo se ptá víc se dozví :?
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“